La Cursa Barça CaixaBank 2019 tanca el procés d'inscripció amb més de 3.500 inscrits i més de 3.000 euros recaptats

La Cursa Barça CaixaBank 2019 tanca el procés d'inscripció amb més de 3.500 inscrits i més de 3.000 euros recaptats

Tots els participants podran recollir el seu dorsal així com tots els obsequis que rebran a partir de divendres a les 15.00 hores a la Fira d’Atenció al Corredor, situada a l’Auditori 1899

La Cursa Barça CaixaBank 2019, que es realitzarà aquest diumenge 16 de juny amb sortida i arribada a l’esplanada del Camp Nou, ha tancat el seu procés d’inscripció. La Cursa, que estava oberta a tots els públics, ha acabat amb un total de 3.548 inscrits que ja es preparen per al tret de sortida que es donarà a les 9 del matí de diumenge. 

D’aquest total, 3.147 corredors/es són de la Cursa Barça 10K, 274 nens i nenes participaran a la Cursa Barça Kids Race i 127 inscrits participaran a la Cursa 2K (una cursa per a persones amb discapacitats). En aquest sentit, cal destacar que el nombre d’inscrits a la cursa es manté estable, consolidant-se com una cursa de referència i de qualitat per als aficionats a aquest esport i per a tots els culers. A més, destacar l’increment en la Cursa 2K superant els 100 inscrits i que reforça la vessant més social de la Cursa Barça CaixaBank 2019.

Més de 3.000 euros recaptats per a la Fundació

Una de les novetats d’enguany ha estat la col·laboració de la Cursa Barça CaixaBank amb la Fundació Barça. Per aquest motiu, tots els inscrits tenien la possibilitat d’adquirir diversos productes, el benefici dels quals anirà destinats íntegrament a la Fundació Barça.

En total s’han recaptat 3.134,5 euros, gràcies a les 411 polseres solidàries adquirides, les 385 estampacions de les inicials a la samarreta Nike d’enguany i a les 91 postals solidàries que els participants han comprat. El benefici d’aquesta recaptació anirà destinada als projectes de la Fundació, els quals donen suport a la infància més vulnerable mitjançant l’esport.

El pròxim pas, la Fira d’Atenció a Corredor

Un cop tancat el període d’inscripcions, el següent pas serà recollir el dorsal, la samarreta i els obsequis que tots els inscrits a la Cursa 10K rebran. La recollida d’aquests ítems es farà, com ja és tradicional, a la Fira d'Atenció al Corredor ubicada a l’Auditori 1899 i que romandrà oberta el divendres 14 (de 15h a 20h) i el dissabte 15 de juny (de 10h a 20h).

En el cas que el corredor/a hagi escollit l’opció d’estampació de la samarreta de la Cursa Barça, un cop recollida a la Fira del Corredor, haurà de dirigir-se a la “Barça Store”, situada davant de les taquilles del Palau Blaugrana, on li seran estampades les inicials indicades al procés d´inscripció ensenyant el dorsal. Aquesta opció només és vàlida els dies 14, 15 i 16 de juny, aquest últim dia fins a les 13h.

Informació de servei

Us informem que, amb motiu de la Cursa Barça, aquest diumenge, 16 de juny, els accessos a l’Estadi i als carrers que l’envolten estaran tancats al trànsit fins a les 12 h del migdia, aproximadament.

 El recorregut de la Cursa Barça inclou els següents carrers de Barcelona: avinguda Dr. Marañón, avinguda Diagonal, plaça Francesc Macià, avinguda Josep Tarradellas, avinguda Sarrià, carrer Entença, travessera de les Corts, carrer Joan Güell, carrer Fígols, avinguda Madrid, carrer Arizala, carretera de Collblanc, carrer Cardenal Reig i avinguda Arístides Maillol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut