Juvenil B – Espanyol B: Derrota als penals (2-2; 2-4)

Els de Franc Artiga cauen contra els blanc-i-blaus a Martorell a la tanda de penals, després del 2-2 en els 90 minuts

El Juvenil B del FC Barcelona no ha pogut aconseguir guanyar la Copa Catalunya Juvenil. I és que ha caigut contra l’Espanyol, a Martorell, en una gran final de la competició que ha viscut moments per als dos equips. Perquè els gols de Zacarías, en el primer temps (min 17), i de Diego López, just en la reanudació (min 48), han semblat determinats. Però dos gols de l’Espanyol en dos minuts (82 i 84) han enviat el partit a una tanda de penals que, finalment, ha acabat caient del bàndol blanc-i-blau.

D’aquesta manera, els de Franc Artiga no han pogut posar la cirereta a un torneig en què van derrotar el Jàbac i Terrassa (2-0), a semifinals, i el Sabadell (4-1), a quarts.