La Fira d’Atenció al Corredor obrirà les portes aquest divendres

La Fira d’Atenció al Corredor obrirà les portes aquest divendres

Divendres i dissabte seran els dies que tots els inscrits podran passar a recollir el seu dorsal i la resta d’obsequis

A partir del divendres a les 15h, tots els inscrits a la Cursa Barça CaixaBank 2019 podran recollir el seu dorsal per participar a la prova. La Fira d’Atenció al Corredor, ubicada a l’Auditori 1899 de l’esplanada del Camp Nou, serà la ubicació on es podrà efectuar la recollida.

Dissabte, l’últim dia

La Fira romandrà oberta divendres de 15h a 20h i dissabte de 10h a 20h. Per poder efectuar la recollida del dorsal, així com de la samarreta i de la resta d’obsequis que els corredors de la 10k rebran, és imprescindible mostrar el DNI o algun document acreditatiu.

Pel que fa als menors d’edat inscrits a una de les curses infantils o a la prova de 10 quilòmetres, també és imprescindible lliurar l’autorització per a menors que trobaran al web de la cursa.

L’estampació de la samarreta a la Barça Store

En el cas que el corredor/a hagi escollit l’opció d’estampació de la samarreta de la Cursa Barça, un cop recollida a la Fira del Corredor, haurà de dirigir-se a la “Barça Store”, situada davant de les taquilles del Palau Blaugrana, on li seran estampades les inicials indicades al procés d´inscripció ensenyant el dorsal. Aquesta opció només és vàlida els dies 14, 15 i 16 de juny, aquest últim dia fins a les 13h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut