La gespa del Camp Nou acull un entrenament exclusiu per preparar la Cursa Barça CaixaBank 2019

La gespa del Camp Nou acull un entrenament exclusiu per preparar la Cursa Barça CaixaBank 2019

Diversos inscrits a la prova, guanyadors d’un concurs, han compartit l’experiència amb les nedadores Erika Villaecija i Jessica Vall, l’atleta Marc Alcalà, Elia Canales, Sergi Grimau i Sergi Llongueras

La Cursa Barça CaixaBank 2019 ja comença a respirar-se a les instal·lacions del Camp Nou. Aquest matí s’ha dut a terme un entrenament exclusiu, sobre la gespa de l’Estadi, amb diversos inscrits a la Cursa Barça CaixaBank 2019, els quals van guanyar un sorteig realitzat la setmana passada mitjançant les xarxes socials del club.

La sessió ha estat dirigida per l’entrenador del Barça d’Atletisme Jose Antonio Prieto i el dos vegades campió d’Espanya de 1.500 metres (el 2016 a l’aire lliure i el 2017 en pista coberta) i també atleta del Barça, Marc Alcalá.

A més, els guanyadors d’aquest concurs han pogut compartir aquesta experiència amb esportistes d’elit com les nedadores olímpiques Erika Villaecija i Jessica Vall, l’exjugador de bàsquet Sergi Grimau, Elia Canales (subcampiona en els Jocs Olímpics de la Joventut de Buenos Aires en la prova de tir amb arc) i Sergi Llongueras (dos vegades medallista en el campionat del món de ciclisme urbà del 2018).

La Cursa Barça CaixaBank 2019 

L’edició d’enguany seguirà comptant amb l’esplanada del Camp Nou com a punt de sortida i d’arribada, en una prova que integra el club amb el barri de Les Corts al llarg dels 10 quilòmetres de recorregut i que està oberta a tothom a partir dels 16 anys. A més, també es mantenen les curses infantils que es duen a terme al voltant de l’Estadi i que permeten que la jornada es converteixi en un dia de barcelonisme i esport en família.

Les inscripcions per a la Cursa Barça CaixaBank 2019 segueixen obertes fins al 11 de juny o fins arribar als 5.500 inscrits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut