Juvenil B – Jàbac i Terrassa: Classificats per a la final (2-0)

Juvenil B – Jàbac i Terrassa: Classificats per a la final (2-0)

Un gol de Zacarías abans del descans i un altre de Raúl Moro a dos minuts del 90 han permès als de Franc Artiga guanyar l’eliminatòria de semifinals de la Copa Catalunya Juvenil

El Juvenil B del FC Barcelona s’ha classificat per a la final de la Copa Catalunya Juvenil. Ho ha fet aquest dissabte, a la Ciutat Esportiva, en una eliminatòria de semifinals contra el Jàbac i Terrassa a partit únic (2-0). Un duel complicat, però, que finalment ha decidit un cop de cap de Zacarías –després d’una bona centrada d’Adri Altimira (1-0, min 38)– i una rematada de Raúl Moro (2-0, min 88).

Dos gols que han arribat en dos moments clau. El primer, per la proximitat del descans; el segon, perquè s’ha marcat quan el Jàbac més pressionava. I és que els visitants no han abaixat els braços i, especialment en el tram final, han fet lluir-se Pablo Cuñat diverses vegades a la recerca de l’empat. Finalment, però, el Barça ha aprofitat els espais per sentenciar l’eliminatòria en un contraatac finalitzat per Raúl Moro a tres minuts del 90 que ha facilitat l’accés a la final. Serà contra l’Espanyol o la Damm, que juguen aquesta tarda el seu partit de semifinals.

LA FITXA

Juvenil B, 2

Jàbac i Terrassa, 0

Barça: Cuñat, Alegre, Iker, Aschalew, Balde, Álex Rico, Jaume Jardí, Adrià, Diego López, Soldevila, Zacarías –onze inicial- Gallego, Altimira, Doménech, Laurel, Anwar i Raúl Moro. 

Jàbac i Terrassa: Pareja, Joel Ruiz, Víctor Barrionuevo, Alejandro Jiménez, Carranza, Marc Torres, Xavier Murcia, Ernest López, Alfaro, Jordi Pérez, Marc Samper –onze inicial- Xavier López, Raúl Pérez, Gerard del Río, Aladar, Eric Bellon i Ramon Guitart.

Gols: 1-0, Zacarías (min 38). 2-0, Raúl Moro (min 88). 

Àrbitre: Bruno Montoro

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut