Barça Lassa – HC Vardar: Arriba la primera final a Colònia

Barça Lassa – HC Vardar: Arriba la primera final a Colònia

Els blaugranes disputen aquest dissabte la semifinal de la VELUX EHF Final4 sense pensar en el diumenge, conscients que per lluitar pel títol de la Champions han de superar primer els macedonis

Després de 10 mesos de competició ha arribat l’hora de la veritat. Arrenca la VELUX EHF Final4 de la Lliga de Campions i el Barça Lassa afronta la primera de les dues finals que vol disputar al Lanxess Arena de Colònia. A les 18.00 hores els homes de Xavi Pascual s’enfronten al Vardar en semifinals conscients del fet que pensar en el diumenge seria un error. Per poder lluitar pel títol primer cal superar el conjunt macedoni, i durant les darreres setmanes els blaugranes no han pensat en res més. Ara ha arribat el moment de lluitar pel premi més desitjat: ser campions d’Europa.

Enrere queda una fase de grups quasi perfecta, amb 12 victòries i dues derrotes, i uns quarts de final espectaculars contra el Nantes (global de 61-51). Tampoc es tenen en compte els precedents contra el Vardar (dues victòries a la fase de grups), ni contra els altres dos equips de la Final4, el Veszprém i el Kielce. A Colònia comença una nova competició de dos dies i dos partits en menys de 24 hores.

Confiança i prudència

Les sensacions són immillorables, i la confiança dins de l’equip també. Però això no dona res, com han repetit tant Xavi Pascual com els jugadors davant dels mitjans en els dies previs a la cita. L’equip arriba en bon moment, i somia a aixecar la que seria la 10a Copa d’Europa de la història de la secció. És l’equip que, amb diferència, més vegades l’ha guanyat, i també és el club que més presències acumula a Colònia. I és que enguany se celebra el 10è aniversari de la Final4, i el Barça hi ha estat ja en set ocasions.

L’equip va arribar a terres alemanyes el dimecres, i entre dijous i divendres ha completat dos entrenaments a les instal·lacions del Halle Bergischer Ring. Aquest divendres Xavi Pascual i cinc jugadors han assistit al Media Call de la EHF, on han atès els mitjans presents a Colònia. Més tard, a la tarda, tot l’equip ha acudit a l'Opening Party per inaugurar oficialment l'EHF Final4 2019 juntament amb els aficionats. Un cop acabada tota l’activitat que envolta la cita, l’acció es traslladarà a la pista del Lanxess Arena.

A Colònia hi ha els 18 jugadors de la plantilla del Barça Lassa, inclòs Casper Mortensen, que segueix recuperant-se de la seva lesió de llarga durada. El tècnic Xavi Pascual ha donat a conèixer aquest dissabte la convocatòria de 16 jugadors per al primer partit, en la qual ha quedat fora Timothey N'Guessan.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut