L’Agrupació Barça Jugadors participa dissabte al torneig Souboj Legend a Txèquia

L’Agrupació Barça Jugadors participa dissabte al torneig Souboj Legend a Txèquia

Hi participaran Goikotxea i Dehú, entre d'altres exjugadors del FC Barcelona

L’equip de l’Agrupació Barça Jugadors participarà el proper dissabte 3 de juny al torneig Souboj Legend (Duel de Llegendes) a Brno (República Txeca). L’equip d’exjugadors del FC Barcelona és el convidat en aquest torneig que reunirà 10 equips de veterans de Txèquia i Eslovàquia, com l’Sparta de Praga o l’Slovan de Bratislava. Els partits, en format exterior de futbol sala i d’una durada de 16 minuts, es jugaran en una instal·lació amb capacitat per a 7.500 espectadors construïda al costat de l’estadi Za Luzankami de Brno.

En la fase de grups del torneig, l’equip de l’Agrupació jugarà a partir de les 10.30 amb l’FC Slovan Liberec, el FC Banik Ostrava, l’AC Sparta Praha i el FC Zbrojovka Brno. A partir de les 16.20 es jugaran les semifinals i la final que tancarà el torneig es disputarà a les 17.40 hores.

Els membres de l’ABJ que formaran l’equip són Jon Andoni Goikoetxea, Fréderic Déhu, Jofre Mateu, Mario Rosas, Joan Cañadas, Javier Delgado, Jaume Llaveria, Sergi Pérez, Oscar Ollés i Sergio Chavarría. Els directius Josep Palau i Eduardo Juan encapçalaran l’expedició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut