Subcampions al VII Torneig Lloreda Veterans

Subcampions al VII Torneig Lloreda Veterans

Els exjugadors blaugranes han arribat a la final del torneig benèfic en memòria de Pere Ribas i per a la investigació de l'ELA

L'ABJ Masculí va proclamar-se subcampió de la setena edició del Torneig Lloreda Veterans a Badalona, un torneig benèfic en memòria de Pere Ribas i per aconseguir fons per la investigació contra l'ELA, una malaltia articular que paralitza el cos. Els veterans palamosins es van adjudicar la victòria del campionat a la final davant l'equip de l'Agrupació Barça Jugadors per 2 a 1, en un torneig on també participaven altres equips de veterans com el del Girona, de l'Espanyol, l'Eibar i el Lloreda de Badalona, amfitrió de la competició.

L'entrenador de l'equip ABJ, Josep Palau "Cuca", explica com l'equip va aconseguir arribar a la final del torneig: "Vam quedar campions de grup guanyant els dos partits i vam jugar la final on el Palamós ens va vèncer en un partit molt disputat i molt atractiu futbolísticament. El problema va ser que vam arribar justos al final perquè durant el torneig vam tenir 5 lesionats".

Igualment, "Cuca" destaca la bona acollida que van tenir els organitzadors del torneig amb la presència d'exjugadors del FC Barcelona i la importància d'aquests partits per l'equip: "Era la primera vegada que anàvem a aquest torneig, però l'organització va quedar molt contenta de la nostra presencia i ja ens han convidat a l'edició de l'any que ve. A més, aquest torneig ens ha servit de preparació per aquests mesos d'estiu en què quasi cada cap de setmana tindrem algun partit després d'uns mesos de jugar pocs partits".

Exjugadors blaugranes convocats pel torneig

Xavi Guzmán

Joan Blanquera

Miguel Angel Lozano

Sergi García

Xevi Molist

David Prats

Jonathan Ortuño

Oscar Ollés

Xavi Vilches

Joan Cañadas

Sergi Pérez

Jordi Ferrón

Javi Delgado

Jordi Martínez

Jofre Mateu

Sergi Martínez

Álvaro Gómez

 

Resultats del torneig

Campió: Palamós CF

2n: FC Barcelona

3r: Girona FC

4rt: SD Eibar

5è: CF Lloreda

6è: RCD Espanyol

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut