A les portes de les semis del Women’s Seven Cup de Blanes

A les portes de les semis del Women’s Seven Cup de Blanes

Les exjugadores blaugranes van guanyar 4 partits del torneig internacional de futbol 7, competició en la qual van fer un bon paper i se'n van emportar una bona experiència

L'equip femení de l'Agrupació Barça Jugadors va disputar el torneig internacional Women's Seven Cup a Blanes el dissabte 16 i el diumenge 17 de juny i van assolir els vuitens de final de la competició. En la primera jornada del torneig, l'ABJ Femení va aconseguir 4 victòries als 4 partits disputats amb 11 gols a favor i només 1 en contra. Però a l'encreuament que donava l'accés a semifinals de diumenge, les noies de l'ABJ van empatar a 2 i van acabar la seva participació al torneig per perdre als penals.


El tècnic de l'equip femení ABJ, Joan Carles Hidalgo, valora que "les jugadores van oferir una molt bona imatge tot i les altes temperatures durant tot el cap de setmana. A més, el públic assistent de les instal·lacions esportives de Blanes ens va reconèixer el nostre bon joc".


Partits i Golejadores blaugranes del Woman's Seven Cup a Blanes 2018
AGRUPACIÓ BARÇA JUGADORS FEMENÍ 1 - U.S PELICAN 0

F.C MAISONS-ALFORT 1 - AGRUPACIÓ BARÇA JUGADORS FEMENÍ 2

A.S GRESIVAUDAN 0 - AGRUPACIÓ BARÇA JUGADORS FEMENÍ 3

AGRUPACIÓ BARÇA JUGADORS FEMENÍ 5 - J.S AUDUN LE TICHE 0

Vuitens de final: AGRUPACIÓ BARÇA JUGADORS FEMENÍ 2 - A.S ROUJAN CAUX 2 *eliminació de l’ABJ Femení a la tanda de penaltis.

Alexandra Álvarez 5 gols
Laura Llinàs 2 gols
Esther Inglés 2 gols
Verónica Arcos 1 gol
Leticia Viñole 1 gol
Pilar Puig 1 gol
Silvia Mariano 1 gol

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut