L'ABJ juga al Carmel per la campanya de recollida d'aliments

L'ABJ juga al Carmel per la campanya de recollida d'aliments

El Camp Municipal del Carmel (Barcelona) ha acollit el partit entre els jugadors de l'Agrupació i els Veterans locals

El diumenge 16 de desembre l'equip de l'Agrupació Barça Jugadors va jugar un amistós al Camp Municipal del Carmel (Barcelona) contra els Veterans del conjunt local. El partit es va celebrar amb motiu de la presentació dels equips del CD Carmel per la temporada 2018-2019. La jornada es va centrar, també, en una campanya de macrorecollida d'aliments. Per poder entrar a veure el partit, els assistents havien de pagar una entrada, però no amb diners, sinó amb menjar. D'aquesta manera, es va aconseguir fer un recapte per la gent del barri del Carmel. A més, els presents van poder gaudir de l'actuació del Grup de Gospel de Barcelona. 

Oscar Lausín, exjugador del primer equip del FC Barcelona i membre de l'Agrupació, ha volgut ressaltar "el bon ambient que hi va haver". Però més enllà de la qüestió tècnica, Lausín ha assegurat que el fet que l'Agrupació participi en actes benèfics com una recollida d'aliments "és un dels valors que caracteritzen l'entitat". De fet, cadascun dels jugadors de l'equip blaugrana va fer una donació econòmica a favor de la iniciativa del CD Carmel.

El partit va acabar amb un empat a 2 entre els dos equips de veterans. Per part de l'Agrupació, van ser Dani Vila i Miguel Guzmán els encarregats de marcar un gol cadascun. José Ramírez "Lico", entrenador del conjunt blaugrana, ha destacat que "el partit va anar bé i que va ser molt competitiu per part de tots dos equips". Lico ha afegit, a més, que "per nosaltres és una gratificació participar en aquest tipus d'actes benèfics".

L'equip de l'Agrupació estava format per Jordi Vallecillo, Jordi Torcal, Octavi Hidalgo, David Forcat, Dani Vila, Oscar Lausín, Francisco Javier Aguilera, Javi Botella, José Pérez Humanes, Daniel Cusiné, Jordi Durà, Miguel Guzmán, Joan Carles Hidalgo, José M. Martínez, Jordi Aguilar, Ignasi Grifé i Joan Garcia Orti.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut