La convocatòria per a la final de Copa

La convocatòria per a la final de Copa

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 25 jugadors citats per afrontar la final de la Copa del Rei contra el València

Últim partit de la temporada i últim títol en joc. Davant la possibilitat de fer un altre doblet històric, el segon de consecutiu, els d’Ernesto Valverde es veuran les cares aquest dissabte contra el València CF a l’estadi Benito Villamarín de Sevilla (21.00 hores, TVE). El tècnic ha facilitat aquest divendres la llista de 25 convocats:

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar tota la plantilla, inclosos els jugadors no disponibles que es troben a Barcelona: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Rafinha, Cillessen, Malcom, Lenglet, Murillo, Jordi Alba, Prince, S. Roberto, Aleñá, Vidal, Umtiti, Vermaelen, Abel Ruiz, Iñaki Peña i C. Pérez. Ter Stegen, N. Semedo, Coutinho, Arthur, Suárez, O. Dembélé, Rafinha i Prince viatgen sense l’alta mèdica. Todibo ja es troba concentrat amb la selecció francesa per disputar el Mundial sub-20.

Darrera sessió a Barcelona

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans de la gran final. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova. També s’han exercitat Iñaki Peña, Wague, Riqui Puig, C. Pérez i Abel Ruiz del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut