Últim punt de la temporada per al campió (2-2)

Un gran doblet de Leo Messi (que es proclama Pitxitxi per sisena vegada) a Ipurua tanca la Lliga 2018/19 per al conjunt blaugrana amb un empat

Punt final de la Lliga 2018/19. Eibar i FC Barcelona tanquen el curs amb repartiment de punts (2-2) a Ipurua després d’una primera part trepidant. Un gol del jove de la Masia, Cucurella, ha avançat els locals, però un gran doblet de Leo Messi —que suma el seu sisè Pitxitxi amb 36 gols— ha capgirat el marcador. De Blasis, just abans del descans, ha situat l’empat definitiu.

Intercanvi de cops

Tot i que en els primers compassos del partit cap dels dos conjunts ha arribat amb perill a la porteria rival, a poc a poc el matx s’ha anat animant a ritme de gols. El jugador format a la Masia, Marc Cucurella, ha estat el primer a sacsejar el marcador: bona assistència de Sergi Enrich i gol de Cucu per anotar l’1-0 (minut 20). Tot i així, el Barça no ha abaixat els braços i un doblet de Leo Messi ha capgirat el marcador.

El primer, després d’una bona assistència d’Arturo Vidal, amb la qual Messi, després de retallar davant Dmitrovic, ha anotat l’empat a porteria buida (1-1, minut 31). Només un minut després, passada a l’espai de Rakitic per a l’argentí, que arrenca des del seu camp i, en el mà a mà amb el porter local, la pica suaument per anotar l’1-2 (minut 32). Semblava que els de Valverde marxarien al descans amb avantatge en el marcador, però De Blasis, aprofitant que Cillessen estava avançat, ha anotat l’empat just abans del descans (2-2, minut 45).

Debuta Carles Pérez

Després d’una primera part trepidant, en el segon temps ha baixat el ritme. Tot i que hi ha hagut algunes arribades a totes dues porteries, el marcador ja no es tornaria a moure. La notícia, però, ha estat el debut del jugador del Barça B Carles Pérez, que ha entrat als 73 minuts de joc substituint Malcom, que s'ha convertit en el vuitè jugador de la Masia que debuta aquesta temporada. Finalment, repartiment de punts a Ipurua i s’acaba una Lliga dominada pel Barça de principi a fi, mentre que Messi es confirma com el Pitxitxi del campionat amb 36 gols i deixa més a prop la Bota d’Or.