Carles Pérez també debuta amb el primer equip

Carles Pérez també debuta amb el primer equip

La darrera jornada de Lliga ens ha deixat un nou debut i ja és el vuitè futbolista del Barça B que debuta aquesta temporada a les ordres d’Ernesto Valverde

Carles Pérez, que va arribar al FC Barcelona la temporada 2012/2013 quan era cadet, s’ha sumat a la llista de debuts d’aquesta temporada amb el primer equip. L’extrem de 21 anys ha vestit per primer cop la samarreta del primer equip blaugrana en l’Eibar-Barça (2-2) corresponent a la darrera jornada del campionat domèstic.

Pérez ha jugat amb el 43 a l’esquena. El futbolista del planter ha entrat en el minut 73 substituint Malcom i s’ha ubicat a la posició d’extrem esquerre.

El de Granollers s’ha convertit en el vuitè jugador del Barça B que debuta amb el primer equip aquesta temporada. Així doncs, se suma a la llista formada per Riqui Puig, Wague, Abel Ruiz, Collado, Chumi, Miranda i Cuenca.

El davanter blaugrana ha destacat, en acabar el partit, que "era un somni que tenia des de petit", a més d'afegir: "El míster m'ha donat aquesta oportunitat. Estic molt content i l'he intentat aprofitar al màxim".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut