Barça Lassa – Delteco GBC: Triomf amb opcions al liderat (88-71)

Barça Lassa – Delteco GBC: Triomf amb opcions al liderat (88-71)

Els de Pesic superen al conjunt basc i queden a l’espera de que perdin - Reial Madrid i Baskonia – per optar a la primera posició de la fase regular

El Barça Lassa ha superat amb solvència al Delteco GBC (88-71) en el darrer partit de la competició regular al Palau Blaugrana, corresponent a la jornada 33. Els homes de Svetislav Pesic han dominat des del primer minut, en un duel on estat anotat tots els blaugrana que han participat. El màxim anotador ha estat Thomas Heurtel amb 22 punts i 26 de valoració. Amb aquest triomf, els barcelonistes mantenen vives les opcions per optar a la primera plaça, a l’espera que els seus rivals directes – Reial Madrid i Baskonia – perdin els seus partits.

El matx ha començat amb forces imprecisions ofensives, amb percentatges força baixos per ambdós conjunts. Tot i això, els blaugrana a partir de la defensa i la bona direcció de joc de Kevin Pangos, han agafat la primera avantatge a l’electrònic (12-6, min 7). Amb els visitants amb moltes dificultats per anotar, i els culers controlant el ritme del duel, s’ha arribat amb el 18 a 11 al final del primer període.  

Iniciativa blaugrana

En els primers compassos del segon assalt, l’intercanvi de cistelles ha estat una constant. Els triples de Smits (2) i Kuric han augmentat diferència a l’electrònic (31-16, min 14), davant un Palau que ha presentat la millor entrada de Rookies de la temporada – amb 2.700 assistents. El tram final abans d’arribar al descans, els blaugrana han portat la batuta del duel en totes les parcel·les de joc tan ofensiu com defensiu, arribant al minut 20 amb la màxima diferència del matx (42-27).  

A la represa, el conjunt basc ha sortit amb un plus més d’intensitat fet que ha provocat un parcial de 6 a 12 que ha obligat a Pesic a sol·licitar temps mort (48-39, min 24). A continuació l’intercanvi de cops ha estat present. Però a partir de les transicions al contraatac, la bona circulació de l’esfèrica i l’encert des del perímetre, els blaugrana han seguit portant la batuta en el matx (64-48, min 30)

Heurtel certifica la 26a victòria

L’últim quart la diferència favorable als blaugranes s’ha mantingut amb possessions més llargues i més control en el joc estàtic (69-60, min 35). Thomas Heurtel ha brillat en tasques ofensives sobre el parquet del Palau certificant així el triomf blaugrana (88-71). Així doncs els homes de Pesic han culminat el 26è triomf de la competició domèstica, el qual ha estat l’últim partit de la fase regular al feu culer.

LA FITXA TÈCNICA

Barça Lassa, 88
Deltecto GBC, 71

Barça Lassa: Pangos (3), Ribas (6), Claver (2), Singleton (4) i Pustovyi (8) – cinc inicial – Seraphin (6), Hanga (11), Smits (12), Heurtel (22),Oriola (4) i Kuric (10)

Delteco GBC: Pérez (8), Nevels (11),  Zeisloft (11), Sekulic (-) i Bobrov (11) – cinc inicial – Rebec (8), Van Lacke (-), Barro (2), Burjanadze (16) i Corbacho (3)

Parcials: 18-11 / 42-27 (descans) 64-48 / 88-71

Àrbitres: Carlos Cortés, Martín Caballero i Raúl Zamorano

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut