13. Heurtel

Base

201910-Basquet-Fitxes-web-1920x1080_02
Cada any que passa interpreta millor el joc, i això li permet acumular moltes assistències per partit i millorar la seva creativitat.

Thomas Heurtel, nascut el 10 d’abril del 1989, va arribar al FC Barcelona procedent de l’Anadolu Efes turc. Però l’àmplia experiència del jugador francès l’ha portat a jugar diverses temporades a Espanya. D’aquesta manera, Heurtel és coneixedor de la Lliga Endesa, ja que al 2010 va jugar a Alacant i després d’un bon curs va signar pel Baskonia.

A Vitòria hi va estar tres temporades i mitja, acumulant un total de 155 partits a l’ACB entre els dos clubs. Les dues darreres temporades i mitja ha militat a les files de l’Anadolu Efes, de manera que també compta amb experiència europea a l’Eurolliga. El jugador francès arriba al FC Barcelona el 22 de juny després d’haver disputat 146 partits a la màxima competició europea.

PERFIL TÈCNIC

Heurtel és un base ofensiu que també fa jugar els seus companys. El jugador francès acumula moltes assistències per partit amb la seva gran visió de joc. La seva creativitat és un fet, tot i que també pot anotar des de l’exterior i entrar amb molta agressivitat cap a cistella.

Pel que fa al joc ofensiu, Heurtel presenta bons percentatges d’encert en el tir lliure i és un bon anotador en general.

Lloc de naixement
Béziers
Data de naixement
10/04/1989
Pes
83kg
Alçada
189cm
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut