3. Pangos

Base

201910-Basquet-Fitxes-web-1920x1080_02-11
Tot i ser eminentment un base anotador, Pangos és un jugador molt intel·ligent sobre el parquet. Destaca per la seva bona presa de decisions i per gaudir d’una bona capacitat de dirigir l’ofensiva

Nascut en una família arrelada a l’esport i al bàsquet al Canadà, va començar a jugar a hoquei gel durant la seva infantesa, tot i que va escollir l’esport de la cistella ràpidament. Des de ben petit va desenvolupar una ètica de treball admirable que el va portar a destacar com a tirador ja durant la seva època d’institut. Després de destacar a la seva Ontario natal, Pangos va escollir jugar amb la Universitat de Gonzaga, als Estats Units, d’on va sorgir un altre base llegendari com John Stockton.

Als Bulldogs va completar els quatre anys de cicle universitari amb grans estadístiques, i actualment posseeix el rècord de triples anotats de la universitat amb 313, una marca que va establir l’any 2015. Tot i la seva gran tasca a la NCAA, no va accedir a l’NBA i va decidir signar per l’Herbalife Gran Canària, on va jugar els anys 2015 i 2016. Les seves actuacions a l’equip canari el van portar al Zalgiris Kaunas lituà, on ha jugat els dos darrers anys, classificant-se per a la Final Four l’any 2018 com a base titular.

A l’estiu del 2018 arriba al Barça de bàsquet amb un contracte per a dos temporades.

PERFIL TÈCNIC

Pangos és un base eminentment anotador, amb una gran presa de decisions i una bona capacitat de dirigir l’ofensiva.

Lloc de naixement
Holland Landing
Data de naixement
26/01/1993
Pes
80kg
Alçada
185cm

Bàsquet videos

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut