La convocatòria per rebre el Getafe

La convocatòria per rebre el Getafe

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats per al duel d’aquest diumenge al Camp Nou (18.30 hores)

Torna la Lliga després de l’eliminació a la Lliga de Campions, amb dues jornades encara per jugar-se. Aquest diumenge els d’Ernesto Valverde acomiadaran la competició al Camp Nou amb un duel contra el quart classificat i una de les revelacions, el Getafe de Bordalás. Per al partit de les 18.30 hores al Camp Nou, Ernesto Valverde ha facilitat la llista de 18 convocats.

I, per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els futbolistes següents: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Coutinho, Messi, Cillessen, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, S. Roberto, Aleñá, Vidal, Umtiti, Riqui Puig i Abel Ruiz. En queden fora per decisió tècnica Murillo, Prince i Vermaelen, mentre que Arthur, Suárez, O. Dembélé i Rafinha són baixa per lesió.

Última sessió sense Arthur

Aquest dissabte l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l’equip de Bordalás. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova. A més, també s’han exercitat Wague, Riqui Puig i Abel Ruiz, del Barça B. Qui no s’ha entrenat ha estat el brasiler Arthur Melo, que té unes molèsties al pubis i és baixa. L’evolució en marcarà la disponibilitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut