El Barça cau en una final èpica

Els blaugranes han acabat cedint una final agònica, després d’aixecar un partit que ha acabat amb victòria per a l’Alcobendas per 23-24

Final agònica, la de la Copa del rei, en la qual el gran guanyador ha estat el rugbi. El Barça de Sergi Guerrero ha acabat caient -amb el cap ben alt- per només un punt després de la marca de l’Alcobendas superat el minut noranta de joc (23-24).

Domini blaugrana sense premi

El Barça ha començat dominant el partit gràcies a un cop de càstig de Bautista Guemes poc després del minut cinc de joc. L’Alcobendas empatava l’enfrontament en el 16 (3-3), però en el 24 l’astre argentí tornava a situar els catalans tres punts per davant (6-3).

Després del pas pels vestidors, el duel s’ha obert molt més i han començat a arribar les marques. El ritme del partit ha canviat completament i ha passat de primera a cinquena en poc més de cinc minuts. Els madrilenys han estat els primers a estrenar-se posant el 6-10 a l’electrònic. Tres minuts més tard, però, Guemes ha situat la diferència a només un punt amb un nou cop de càstig (9-10).

En el minut 55, l’Alcobendas tornaria a anotar per escapar-se en el marcador, però, un cop més, només tres minuts més tard, una gran defensa de Rochedi Mirabet ha permès a Bruno Granell escapar-se i anotar la primera marca blaugrana (14-17).

A partir de l’assaig, el Barça ha passat a tenir el domini d’un partit que Guerrero havia estudiat a la perfecció.

En el 66, Imanol Ubaldo, el 15 blaugrana que ha portat de bòlit la defensa madrilenya, ha tornat a anotar per a un Barça que ha situat el 23-17 quan quedaven una mica més de 10 minuts per al final.

Final cruel per al Barça

Amb el temps complert l’Alcobendas s’ha pogut acostar fins a escassos metres de la línia de marca, on ha començat una batalla de vida o mort. En aquesta acció, l’última de l’enfrontament, els madrilenys han acabat anotant després d’una defensa aferrissada d’un Barça que ha pogut resistir més 10 de minuts a cinc metres de la zona d’assaig.