Fundació Esportiva Palamós – Juvenil B: Volen aquesta Lliga (2-5)

Fundació Esportiva Palamós – Juvenil B: Volen aquesta Lliga (2-5)

Els de Fran Artiga sumen una nova victòria i segueixen depenent d’ells mateixos per conquistar el títol de Lliga

El Juvenil B s’ha imposat per 2 a 5 al camp de la FE Palamós, els cuers de la competició. La resistència local ha durat 51 minuts, ja que en el segon temps els culers han desplegat el seu millor joc i han arribat els gols que han certificat el triomf. Brian, Diego López, Balde i Anwar han estat els encarregats d’anotar per al Juvenil B.

Un inici igualat

Tot i la golejada, al Juvenil B li ha costat trencar el partit. Brian Peña ha estat l’autor de la primera diana de color blaugrana, quan el davanter ha transformat un penal en el minut 19. Tot i això, el conjunt local no s’ha rendit i ha tornat a equilibrar les forces deu minuts després (1-1, min 28).

Ja en la segona meitat, Diego López, que acabava d’entrar, ha tornat a posar per davant els seus (1-2, min 49). Però, igual que ha succeït en la primera part, els locals han respòs de manera immediata i han empatat dos minuts després (2-2, min 51).

Anwar decideix

Els culers no s’han arronsat i han tornat a insistir per posar-se de nou per davant en el marcador, ara sí, de manera definitiva. En deu minuts molt bons, s’ha consumat el triomf gràcies a les dianes d’Anwar i Balde. El d’Etiòpia ha fet un doblet –un gol en el 57 i l’altre en el 67– i el lateral ha marcat en el 64.

Amb aquesta victòria, el Juvenil B segueix depenent d’ell mateix per ser campió del grup 7 de la Lliga Nacional Juvenil. Ara mateix suma 69 punts, quatre menys que la Damm, amb dos partits menys. El proper compromís dels blaugrana serà diumenge vinent davant l’Escola Futbol Gironès-Sàbat.

Fitxa del partit:

Fundació Esportiva Palamós, 2
Juvenil B, 5

Fundació Esportiva Palamós: Mario, Albert, Francesc, Jordi, Ayoub, Abel, Ruben (Yankhoba, min 79), Pol, Samou (Shailesh, min 59), Josep (Moussa, min 75) i Marc (Issa, min 68).

Juvenil B: Jorge, Marc Alegre, Íker, Aschalew, Balde (David, min 75), Roberto (Marc Domènech, min 46), Anwar, Oriol, Jaume Jardí (Arnau Sola, min 75), Brian i Zacarías (Diego López, min 46).

Gols: 0-1, Brian Peña (min 19); 1-1, Ruben (min 28); 1-2, Diego López (min 49); 2-2, Josep (min 51); 2-3, Anwar (min 57); 2-4, Balde (min 64); 2-5, Anwar (min 67)

Àrbitre: Luís Panero Cerezo. Ha amonestat els locals Samou (min 59) i Albert (min 59) i el blaugrana Íker (min 41).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut