Lluís Cortés:

Lluís Cortés: "Jugar amb el Mini ple serà molt maco"

El tècnic blaugrana, juntament amb Alexia Putellas, ha parlat en roda de premsa sobre el partit de tornada de la UWCL de diumenge contra el Bayern

El Barça Femení es prepara per a un dia molt especial. Les culers poden fer història aquest diumenge (12.00 hores) si aconsegueixen superar l'eliminatòria davant el Bayern, ja que suposaria l'accés a la primera final de la UWCL de la història blaugrana. Tot i el bon resultat de l'anada (0-1), ara cal rematar-ho en un Miniestadi que s'espera que estigui ple. Precisament sobre el paper de l'afició ha parlat Lluís Cortés en la roda de premsa prèvia: "Jugar amb el Miniestadi ple serà molt maco i molt important, és una gran notícia per al futbol femení perquè serà la tercera vegada que l'omplirem".

A més, el tècnic blaugrana també ha destacat que "no tenim pressió, tenim il·lusió i, físicament i mentalment arribem molt bé, estem en un gra moment". Pel que fa al rival, Cortés ha explicat: "El Bayern pot oferir diverses versions, tant pressionar-nos més a munt com ser més conservador com a l'anada". "Tot i així, nosaltres el que hem de fer és un partit valent, atrevit. Tenir la possessió i intentar portar el nostre registre al màxim nivell, i anar a buscar el gol", ha afegit.

Alexia: "L'equip està en el seu màxim punt de maduresa"

També ha parlat en roda de premsa Alexia Putellas, una de les jugadores clau de l'equip de Lluís Cortés i recentment renovada fins al 2022, la qual ha destacat que "tenim moltes ganes que arribi diumenge i donar-ho tot". A més, explica: "L'equip està en el seu màxim punt de maduresa, sap perfectament què toca en cada moment del partit, tal com es va veure a Munic, i això pot ser clau".

Pel que fa al rival, Alexia recalca que "el Bayern sortirà amb tot, però l'equip és conscient del que pot suposar guanyar, i sortirem amb la mentalitat de guanyar el partit". Quant a l'afició, ha assegurat: "Jugar amb el camp ple ajuda, i, si és amb l'afició a favor, multipliques les energies. El públic t'empeny i per a nosaltres és molt important que l'afició estigui amb nosaltres aquest diumenge".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut