Bayern – Barça Femení: El primer assalt és blaugrana (0-1)

Bayern – Barça Femení: El primer assalt és blaugrana (0-1)

Una diana d’Hamraoui tomba el Bayern i atorga un gran avantatge a les de Lluis Cortés per a la tornada

El Barça Femení ha aconseguit un triomf vital en l’anada de la Champions femenina, després de superar el Bayern de Munic gràcies a un golàs d’Hamraoui en el minut 62. La francesa ha fet justícia al que s’ha vist sobre la gespa alemanya, en un matx en què les blaugrana han estat superiors. Un resultat que, tot i la fortalesa barcelonista, ha pogut ser diferent, ja que Däbritz ha enviat una falta al travesser en el minut 89. Així doncs, l’equip afrontarà amb un gran resultat la tornada del proper diumenge al Miniestadi on, amb l’escalf de tots els culers, buscaran certificar la seva presència a la final de Budapest.

El matx ha començat amb el conjunt local abocat a l’atac, i Damnjanović i Rolfö han avisat ràpidament de les intencions locals. Però les de Lluís Cortés no s’han arronsat i, a poc a poc, s’han fet amb les regnes del duel.

Control culer i dues pilotes al pal

Això s’ha traduït en una doble ocasió de gol barcelonista en el minut 21. Primer, una rematada de Duggan ha sortit fregant el pal i, tot just després, Hamraoui ha estavellat una pilota al travesser amb un xut que havia sorprès Benkarth, la portera local. Les jugadores culers han seguit buscant el gol i han estat a punt de trobar-lo en el minut 33 quan Losada, en una gran acció individual a la frontal, ha enviat també la pilota al pal. Aquestes accions han ferit l’orgull del Bayern, que ha fet un pas endavant. I en el minut 38, Paños ha hagut d’intervenir per evitar el gol local. La portera alacantina ha refusat, amb una gran intervenció, una bona jugada individual de Däbritz per la banda dreta.

Hamraoui fa justícia

I, per fi, en el minut 62 el Barça Femení s’ha avançat en el marcador gràcies a un xut creuat d’Hamraoui, que ha rematat amb un xut creuat una acció individual de Mariona. El gol ha estabornit un Bayern cansat, que, tot i això, ha gaudit d’una ocasió molt clara de les botes de Däbritz en el minut 73, resolta amb una gran aturada de Paños.

El Bayern busca l’empat... amb ensurt final

Les de Thomas Wörle han avançat línies en el tram final i han tingut la millor ocasió del matx en el minut 89, quan les blaugrana han vist com Däbritz, la millor jugadora local del duel, ha enviat una falta directa al travesser, que ha posat l’ai al cor als aficionats blaugrana. Però, finalment, el desenllaç ha estat positiu per al Barça Femení, que ara haurà de rematar la feina en un partit de tornada al Miniestadi (diumenge 28 d’abril, 12.00 hores) que es presenta apassionant.

Fitxa del partit

Bayern, 0
FCB, 1

Bayern de Munic: Benkarth, Rolfö, Demann, Laudehr, Schweers, Škorvánková (Lewandowski, min 70), Hendrich, Damnjanović (Beerensteyn, min 77), Maier (Magull, min 77), Lohmann, Däbritz.

Barça Femení: Paños, Marta T., A.Pereira, María León, Leila, Losada (Aitana, min 69), Alexia, Hamraoui, Martens, Mariona (Andressa Alves, min. 83), Duggan (Oshoala, min 65).

Gols: 0-1 Hamraoui (min 62).

Àrbitra: Jana Adámková. Ha amonestat les locals Damnjanovic (min. 17), Demann (min. 24), Škorvánková (min. 48), Däbritz (min. 62) i les blaugranes Leila (min 81) i Marta T. (min 91).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut