Barça – Bayern: Exhaurides les entrades per al partit del Miniestadi

Barça – Bayern: Exhaurides les entrades per al partit del Miniestadi

Els socis i aficionats han retirat ja totes les localitats disponibles per a la tornada de les semifinals de la UEFA Women’s Champions League de diumenge que ve

Aquest diumenge a la nit es van esgotar les entrades disponibles per a socis i aficionats per al FC Barcelona – Bayern Munic, corresponent a la tornada de les semifinals de la UEFA Women’s Champions League, que es disputarà el proper diumenge, a les 12 hores, al Miniestadi. En total, s’han emès 13.205 entrades.

Cal recordar que els tiquets –gratuïts per a socis i amb un preu d’entre 3 i 5 euros per a la resta d’aficionats- es van començar a retirar el 3 d’abril via online. Les últimes 1.000 entrades es van exhaurir en tres hores a través de la web del club després de la gran victòria del Barça a Munic, d’aquest diumenge a la tarda, en el partit d’anada (0-1).

És doncs, la tercera vegada en la història del Miniestadi que es queda sense bitllets en un compromís de futbol femení. La primera va ser a les semifinals de la Lliga de Campions de la temporada 2016/17, davant del París Saint-Germain, i la segona, en la mateixa competició, en els quarts de la passada edició, contra l’Olympique de Lió. Va ser llavors quan es va batre el rècord d’assistència al Mini, amb 12.178 espectadors a les grades.

El Barça-Bayern es podrà  també seguir en directe a través de Barça TV o en streaming per www.fcbarcelona.cat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut