Barça-Llevant: El pas definitiu cap al títol

Barça-Llevant: El pas definitiu cap al títol

Contra el conjunt valencià els blaugrana buscaran la victòria que els proclami campions de Lliga matemàticament

L’últim pas per convertir el títol de Lliga en una realitat. El Barça-Llevant de la jornada 35 (dissabte, 20.45h Movistar Partidazo) tindrà l’escenari ideal, el Camp Nou, perquè els blaugrana es proclamin campions. Els de Valverde necessiten la victòria davant el conjunt valencià, un rival que en la competició regular mai ha sumat punts a l’Estadi. El confeti blaugrana pot inundar la gespa del Camp Nou després d’aquest duel entre catalans i valencians. De fet, fins i tot podria ser que el Barça fos campió abans de jugar, en el cas que l’Atlètic de Madrid perdi davant el Valladolid (16.15 hores).

El Llevant, un rival que acosta el títol

El conjunt valencià porta bons auguris de victòria i serpentines barcelonistes. Els ‘granotes’ mai han guanyat al Camp Nou: 11 visites i 11 derrotes. A més, el FC Barcelona s’ha proclamat campió de Lliga en dues ocasions davant el Llevant: el curs 2004/05 i el 2010/11. Aquests dos precedents, on els valencians van veure com el Barça celebrava el títol de Lliga, van tenir lloc al Ciutat de València. Tot i així, el darrer cop que els culers van guanyar la Lliga davant la seva afició va ser el 2010, quan van vèncer el Valladolid.

El rival

Posició a la Lliga: 14è (37 punts)
Balanç: 9V – 10E – 15D
Entrenador: Paco López
Màxim golejador: Roger Martí (12 gols)

Messi, en ratxa contra els valencians

L’astre argentí és un dels altres depredadors dels ‘granotes’. Les darreres quatre vegades que el Llevant ha trepitjat la gespa del Camp Nou en matx de Lliga, Leo Messi ha respost amb vuit gols. A més, aquesta temporada, a la tornada dels vuitens de final de Copa del Rei (3-0), el ‘10’ barcelonista també va perforar la xarxa valenciana. 

Amb tots els disponibles citats

Ernesto Valverde ha decidit convocar a tots els jugadors disponibles: Ter Stegen, Cillessen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Malcom, Lenglet, Murillo, Jordi Alba, Prince, S. Roberto, Aleñá, Vidal, Umtiti i Vermaelen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut