Els 6 moments clau de la Lliga

Els 6 moments clau de la Lliga

Repassem els millors partits dels campions de la Lliga 2018/19. Amb quin moment et quedes?

J. 10 - FC Barcelona 5 – 1 Reial Madrid (28-10-18)

El primer gran triomf de la temporada a la Lliga va ser al Clàssic al Camp Nou, on els de Valverde van vèncer els blancs amb autoritat. Un espectacular 'hat-trick' de Suárez, un gol de Coutinho i un altre de Vidal van donar els tres punts als barcelonistes.

J. 15 - Espanyol 0 – 4 FC Barcelona (08-12-18)

Recital a Cornellà-El Prat. Dos golassos de falta de Leo Messi, juntament amb dues bones dianes de Dembélé i Luis Suárez, van donar la victòria al Barça en el derbi davant l’Espanyol.

J. 25 - Sevilla 2 – 4 FC Barcelona (23-02-19)

Reacció de campió. Els culers, després d’anar perdent dues vegades al Sánchez-Pizjuán, van capgirar el marcador amb un Messi estel·lar, autor d’un 'hat-trick'. Suárez va posar la cirereta al pastís amb el quart gol.

J. 26 - Reial Madrid 0 – 1 FC Barcelona (02-03-19)

Cop d’autoritat. Tres dies després d’eliminar l’etern rival a la Copa al Santiago Bernabéu, els culers van vèncer de nou a l’estadi blanc per fer un pas de gegant cap a la Lliga. Un gran gol de Rakitic va certificar la gran setmana culer.

J. 28 - Betis 1 – 4 FC Barcelona (17-03-19)

Enèsima exhibició. De nou Leo Messi va aconseguir un 'hat-trick' a Sevilla, aquest cop al Benito Villamarín. Tres autèntics golassos que van valer una ovació del públic bètic, rendit absolutament a la màgia del '10'.

J. 31 - FC Barcelona 2 – 0 Atlètic de Madrid (06-04-19)

Cop final a la Lliga. A falta de vuit jornades per al final, primer i segon classificat es veien les cares al Camp Nou en un partit decisiu per al desenllaç del campionat. Els barcelonistes, amb dos gols en els darrers cinc minuts de Suárez i Messi, van deixar la Lliga a tocar amb una espectacular victòria que deixava els matalassers a 11 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut