La Cursa 2k, la vessant inclusiva de la Cursa Barça

La Cursa 2k, la vessant inclusiva de la Cursa Barça

La Cursa Barça CaixaBank 2019 també comptarà amb una vessant inclusiva ja que es durà a terme una cursa de 2 quilòmetres per a entitats i centres per a persones amb discapacitats

La Cursa Barça tornarà a comptar amb una vessant inclusiva. Un dels principals objectius de la Cursa Barça CaixaBank 2019 és la promoció de l'esport i fer una cursa popular, oberta a tothom, que s'integri amb el barri de Les Corts. Per aquest motiu, d'igual manera que en l'última edició, la cursa més blaugrana comptarà amb una cursa per a persones amb discapacitats.

El recorregut de la Cursa 2k

El recorregut d'aquesta cursa serà de dos quilòmetres i seguirà el tram final del recorregut de la Cursa Barça de 10 quilòmetres. És a dir, el punt de sortida de la Cursa 2k serà el quilòmetre 8 de la Cursa Barça, al final de la Carretera de Collblanc, seguirà pel Carrer Cardenal Reig i entrarà a l'esplanada del Camp Nou on es farà una volta a l'estadi abans d'arribar a la línia de meta.

Com inscriure's a la cursa

Cal destacar que aquest any la inscripció l'haurà de realitzar una entitat o una associació que treballi amb persones amb algun tipus de discapacitat. Per dur a terme la inscripció, algun responsable de l'entitat s'haurà de posar en contacte amb l'organització de la Cursa 2k mitjançant el correu cursa@fcbarcelona.cat. Enguany les places per a aquesta cursa seran limitades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut