La Cursa Barça Kids Race, un atractiu per als més petits

La Cursa Barça Kids Race, un atractiu per als més petits

Hi haurà quatre categories, segons l'any de naixement, que permetran córrer al voltant del Camp Nou

La Cursa Barça CaixaBank 2019 també tindrà un espai per als més petits. Enguany es manté la Cursa Barça Kids Race. per a menors de 16. La cursa popular més blaugrana tindrà un caire més familiar, ja que les quatre categories infantils permetran als més petits córrer dins les instal·lacions del Camp Nou. D’aquesta forma, el recinte exterior de l’Estadi s’obrirà per fomentar una jornada festiva que integrarà el teixit social i esportiu de les Corts.

La prova pels nascuts entre el 2010 i 2011 serà de 450 metres (mitja volta al Camp Nou), la segona cursa d’uns 900 metres implicarà fer una volta sencera a l’estadi (nascuts entre el 2008 i el 2009) i per últim, dues curses d’uns 1.800 metres, que suposarà fer dues voltes al Camp Nou. Per una banda correran aquesta distància els nascuts entre el 2006 i el 2007 i per l'altre els nascuts entre el 2004 i 2005.

La Cursa Barça "Kids Race" començarà un cop finalitzada la Cursa Barça CaixaBank 2019, i la inscripció per a qualsevol d'aquestes categories tindrà un cost de 2 euros. 

Les inscripcions per a aquesta cursa tenen un límit de 100 participants per prova. És imprescindible lliurar l'autorització de menors en el moment de dur a terme la inscripció.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut