El 18 de juny se celebra la 15a Trobada de Jugadors a Figueres organitzada per l'Agrupació

El 18 de juny se celebra la 15a Trobada de Jugadors a Figueres organitzada per l'Agrupació

Aquest any l'esdeveniment tindrà un marcat caràcter familiar i es durà a terme en el marc de la Setmana Barça Jugadors

El 18 de juny es farà a Figueres la 15a Trobada de Jugadors organitzada per l'Agrupació Barça Jugadors. Aquest és un esdeveniment festiu, de retrobament entre companys, de germanor i de barcelonisme. La Trobada ofereix un espai de relació entre tots els que hem suat la samarreta del millor Club del món. L'acte no només va destinat a exjugadors del club, sinó a també a les seves famílies. Amb aquesta idea, l'Agrupació ha planificat diferents activitats per a tots els perfils d'assistents. 

Per aquells exjugadors que vulguin suar la samarreta, s'organitzaran tres partits durant el matí a l'estadi Villatenim. El primer a les 10h i l'últim a les 12:30h. Enmig, a les 11:15h se celebrarà un matx amb els jugadors de la generació que va ser campiona d'Espanya juvenil la temporada 1975-1976. Després de l'enfrontament, els jugadors rebran diferens obsequis entre els quals s'hi trobarà la nova tovallola de l'ABJ. Aquest regal es podrà adquirir durant tot el matí al punt d'informació de la trobada. Per participar als partits, s'haurà de contactar abans amb l'Agrupació ja que les places són limitades. 

Per aquelles persones que no juguin, l’Agrupació Barça Jugadors ofereix dues activitats alternatives. Es tracta d’una visita guiada a escollir entre el Museu Dalí o el Castell de Sant Ferran per conèixer les joies de la capital de l'Alt Empordà. La sortida es durà a terme a les 11h des de l’estadi Vilatenim i la tornada serà al mateix punt. Cal inscripció prèvia i les places són limitades. 

La gran novetat està dirigida als més petits. La canalla d’entre 7 i 14 anys podrà gaudir del Barça Experience Mini, una activitat esportiva dirigida per exjugadors del Futbol Club Barcelona. Es duran a terme dues sessions, a les 9:30 i a les 10:30, i cal inscripció prèvia ja que les places són limitades. A més, durant tot el matí es podran fer fotos amb les Copes del Triplet del Barça i participar en diverses activitats. El punt final de la jornada serà un dinar conjunt al restaurant El Pa Volador, que inclourà un reconeixement als exjugadors del FC Barcelona nascuts o residents a l’Alt Empordà. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut