Salou rep l'expedició de la Folga 65

Salou rep l'expedició de la Folga 65

En la rebuda institucional a l'Ajuntament de la vila tarragonina, el president de l'Agrupació Ramon Alfonseda ha agraït la hospitalitat dels amfitrions

L'expedició de la Folga 65, una trobada que se celebra anualment i reuneix un grup d’antic jugadors del primer equip i socis de l’Agrupació Barça Jugadors de més de 65 anys, va arribar dimecres de 18 de maig a Salou i no podria haver esperat una millor rebuda. En acte institucional, l'alcalde de la localitat tarragonina, Albert Granados, els va rebre a la sala d'actes de l'Ajuntament acompanyat d'alguns dels seus regidors.

En aquest acte de benvinguda, Granados va parlar sobre la vocació turística de la ciutat i la voluntat que localitat tarragonina de seguir fent feina per a consagrar-se com un dels principals punts turístics del país. D'altra banda, va donar la benvinguda a l'expedició de la Folga 65 i va afirmar que sempre serien benvinguts a Salou.

També va parlar en aquest acte de rebuda el president de l'Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, qui va agraïr als amfitrions l'hospitalitat i la invitació de tornar a la vila sempre que vulguin. Després d'aquesta recepció, l'expedició va gaudir d'un dinar amb productes tradicionals de la terra. Posteriorment, ja al vespre, l'expedició ha gaudit de l'exhibició de la colla castellera dels Xiquets del Serrallo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut