L'equip +55 de l'ABJ, campió en un triangular a Segur de Calafell

L'equip +55 de l'ABJ, campió en un triangular a Segur de Calafell

Una victòria i un empat han sigut suficients per a què el conjunt blaugrana fos el vencedor del Primer Memorial Carles Flavià

L'equip +55 de l'Agrupació s'ha proclamat campió d'un triangular disputat a Segur de Calafell el dissabte 23 de juliol. Els partits es van emmarcar en el Primer Memorial Carles Flavià. La localitat penedesenca va acollir un matí ple d'esport en que el conjunt blaugrana es va enfrontar al C.E. Sant Miquel i a l'equip Amics Dimarts.

En el primer partit del matí, l'equip de l'Agrupació s'ha imposat amb solvència a l'Amics Dimarts com demostra el resultat final de 3 - 0. Albert Escobar i Enric Castellà (2) han estat els golejadors del matx. En el segon enfrontament el C.E. Sant Miquel ha derrotat per 4 - 2 a l'Amics Dimarts. Amb aquest resultat, el tercer partit es tornava en el decisiu per a conèixer el vencedor del triangular. L'empat a un entre l'ABJ i el C.E. Sant Miquel ha provocat que els blaugranes es convertissin en campions gràcies a la diferència de gols. Ignasi Guifré ha estat l'autor del gol culer en el darrer partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut