Ter Stegen: “Volem demostrar que som superiors en els dos partits”

Ter Stegen: “Volem demostrar que som superiors en els dos partits”

El porter alemany ha destacat que els blaugranes sortiran “a defensar un resultat perillós i caldrà generar ocasions per ampliar la diferència”

Ter Stegen ha parlat en roda de premsa aquest dilluns en la prèvia del Barça-Manchester United, corresponent al duel de tornada dels quarts de final de la Champions. El porter alemany ha repassat diversos temes d’actualitat i referents al partit d’aquest dimarts al Camp Nou (21.00 hores):

El Barça

“Som un equip que té moltes ganes de fer grans coses. Davant tindrem un equip que ha guanyat molts partits fora de casa. Volem demostrar que som superiors en els dos partits. Farà falta un bon partit i jugar amb molta personalitat”

La concentració

“Serà clau tenir-los controlats en tot moment. Ja vam veure que saben jugar amb molta tranquil·litat. Volem sortir i dominar el matx com sempre, defensant també com vam fer a Old Trafford”

El Manchester United

“És un equip molt perillós i el resultat és enganyós. És un avantatge molt perillós, perquè no només hem de defensar el resultat, sinó que també hem de generar ocasions per intentar marcar algun gol”

De Gea

“És un dels millors porters del món ara mateix. Està fent una molt bona temporada i suma molts anys fent-ho bé. És un dels jugadors més importants del United”

Ter Stegen a Old Trafford

Anteriors temporades a la Champions

“Estem en un bon moment. No volem que torni a passar el que va succeir altres temporades, cal tenir-ho en compte però també pensar endavant i demà pot ser un gran dia per aconseguir un bon triomf. Esperem que amb l’afició els puguem guanyar”

Els minuts sota pals

“La meva intenció és jugar-ho tot i estar a l’altura. Les sensacions són bones i per demà ja estem concentrats”

Gerard Piqué

“És un futbolista amb molta experiència i és molt important per a nosaltres. És una de les peces clau que necessitem per tenir èxit i estar tranquils. L’hem de felicitar i esperem que segueixi així”

Els títols

“Jo prefereixo guanyar títols col·lectius, enlloc de guanyar un premi individual”

Els companys

“Sempre puc confiar en els meus companys i ells en mi. Això és clau per estar els 90 minuts preparats per a qualsevol xut. Aquí és quan toca lluir-se i estar atents”

La capitania

“Sempre és un orgull portar el braçal. En aquests moments és quan un mateix recorda quants anys fa que soc aquí, gairebé cinc. Es nota que hi ha hagut canvis a l’equip i soc un dels que més temps porto aquí”

Ter Stegen capità
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut