Cau la sisena Copa del Rei consecutiva

Cau la sisena Copa del Rei consecutiva

Amb la victòria a la final contra el Liberbank Conca (34-18), el Barça Lassa ja suma 23 títols a la competició del KO en tota la seva història i allarga la seva hegemonia

El Barça Lassa continua ampliant la seva hegemonia a les competicions domèstiques, i aquest diumenge ha sumat la sisena Copa del Rei de manera consecutiva. El conjunt de Xavi Pascual ha aconseguit un nou títol gràcies a la victòria en la final disputada al Pitiu Rochel d’Alacant contra el Liberbank Conca (34-18). A més, és el sisè títol de la temporada per als blaugranes, que abans ja havien guanyat la Supercopa de Catalunya, la Supercopa d’Espanya, la Super Globe, la Copa Asobal i la Lliga Asobal. Fins ara, els culers han aixecat tots els títols possibles i els queda un últim repte, la Lliga de Campions.

El camí dels blaugranes cap al títol ha estat solvent. Als quarts de final es van desfer amb solidesa de l’Ángel-Ximénez Avia Puente Genil. Després d’un primer quart d’hora d’igualtat, el Barça Lassa va prémer l’accelerador i va acabar guanyant per 39-21. A les semifinals l’esperava un Logronyo La Rioja sempre incòmode, i un bon primer temps va aplanar el camí a la final (28-24). A la final el Liberbank Conca i la seva nombrosa i sorollosa afició eren l’últim obstacle per aixecar el títol. Els homes de Xavi Pascual han complert amb el seu propòsit i s’han endut una Copa del Rei impecable.

En l’apartat individual, molts jugadors segueixen col·leccionant títols. El que més en té és el capità Víctor Tomàs, que amb aquesta ja suma 10 Copes del Rei. El segueixen Ariño, amb set, i Entrerríos i Sorhaindo amb sis. A més, el ‘9’ blaugrana ja n’havia guanyat una altra prèviament amb l’Ademar de Lleó. Xavi Pascual, per la seva banda, ja suma vuit títols del KO des que es va fer càrrec de l’equip l’any 2009. Curiosament, una Copa del Rei va ser el seu primer títol com a tècnic del primer equip. Aquestes són les declaracions més destacades dels campions:

Xavi Pascual

"A la segona part hem estat més encertats de cara a porteria i això ens ha donat tranquil·litat"

"L'equip mai mira enrere, sempre mira endavant"

"Portem preparant tota la temporada per moments com aquest"

Jordi Argemí, directiu responsable de la secció

"És una gran satisfacció i un orgull estar al capdavant d'una secció que porta 6 Copes de 6"

"No donen res per perdut. És meravellós veure'ls jugar i entrenar"

Raúl Entrerríos

"Un mal dia et pot deixar fora d'aquesta competició. Estem molt feliços amb el títol "

"Hem demostrat que aquest equip té gana"

Víctor Tomás

"No es cansen els braços d'aixecar Copes"

"És gran encert del club haver renovat l'Aleix, té un talent especial"

Sorhaindo

"La Copa no és com la Lliga, tot pot passar"

"Al Barça sempre tens l'oportunitat de guanyar títols"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut