Gebhardt dona mitja permanència al Barça

Gebhardt dona mitja permanència al Barça

Els blaugranes s’han imposat per 2-1 al Jolaseta, amb un gol quan ja s'havia complert el temps, i són virtualment equip de Primera un any més

Martín Gebhardt, alies Chun, s’ha convertit en l’heroi del Barça d’hoquei herba d’aquest dissabte. Amb un gol de penal córner, quan ja s'havia complert el temps de joc, l’argentí ha donat la victòria al Barça davant el Jolaseta per 2-1.

Tres punts vitals per a un Barça que ja feia setmanes que olorava la permanència i ara, gràcies a la victòria d’avui, ja la té de manera virtual. A falta de tres jornades, els blaugranes li treuen 4 punts al Jolaseta, que és novè (l’equip que marca la permanència), el qual s’haurà d’enfrontar a l’Egara, el Tenis i, per tancar la temporada, el Polo.

Gebhardt, el salvador

El partit ha estat molt igualat durant els quatre períodes. El primer a avançar-se ha estat el conjunt català que ha posat l’1-0 abans del descans. Amb l’avantatge en el marcador però, el Barça ha vist com el Jolaseta aprofitava una badada defensiva per igualar el partit, fet que ha posat els nervis en el cos dels blaugranes.

“Crec que hem jugat més amb el cor que amb el cap”, assegurava Gebhardt després del partit. L’argentí ha estat l’home decisiu, ja que quan ja s'havia complert el temps de joc ha estat l’encarregat d’executar i transformar un penal córner que ha donat la victòria al Barça. “Quan han assenyalat el penal tant jo com en Dono li hem anat a demanar el penal a l’entrenador, i jo li he demanat que em deixés llançar-lo, i per sort ha entrat”.

Demà, el CD Terrassa

La victòria del Barça deixa el conjunt dirigit per Oriol Torras en setena posició amb 16 punts, a només un del CD Terrassa. Precisament, els egarencs seran demà els rivals dels blaugranes en el partit corresponent a la jornada número setze de Lliga, en un duel que es jugarà al camp del Terrassa a partir de les 12.30h.

Imatge: Jaume Martínez

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut