La Barça Academy World Cup més gran de la història reunirà més de 2.100 jugadors

La Barça Academy World Cup més gran de la història reunirà més de 2.100 jugadors

La vuitena edició es disputarà del 15 al 18 d’abril a la Ciutat Esportiva, el Miniestadi i Arístides Maillol

El torneig internacional Barça Academy World Cup, presentat perRakuten, celebra aquest mes d’abril la seva vuitena edició, on novament torna a superar el rècord de participants, ja que més de 2.100 nens i nenes de 6 a 14 anys dels cinc continents tornaran a donar-se cita a les instal·lacions del FC Barcelona. Aquesta edició se celebrarà del 15 al 18 d’abril del 2019 i, igual que l’any passat, tindrà tres centres de competició: la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el Miniestadi i els seus camps annexos i el CEM Arístides Maillol. 

Enguany seran un total de 188 equips els que hi prenguin part i superaran en un 10% la xifra de 172 assolida la temporada passada. A més, també hi haurà rècord de països participants amb un total de 23, superant els 22 del 2018. En aquesta ocasió se sumaran tres països nous: Mèxic (Barça Academy Puebla), Zàmbia (Barça Academy Lusaka) i Costa Rica. Aquests equips, que jugaran un total de 650 partits durant les quatre jornades de competició, representen un total de 51 Barça Academy i Barça Academy Camps de tot el món.

La cerimònia inaugural de la competició aplegarà prop de 8.000 persones entre esportistes i familiars a les instal·lacions del Miniestadi durant el matí del dilluns 15 d’abril. Un cop acabada aquesta, començarà a rodar la pilota per posar en marxa els quatre títols en joc, a les categories Sub-8, Sub-10, Sub-12 i Sub-14. Les finals de la competició tindran lloc dijous 18 d’abril a partir de les 11.30 h, i tot seguit es farà el lliurament de trofeus. 

Un cop més, el seguiment de la competició es podrà seguir mitjançant l’APP oficial del torneig, disponible en Android i IOS, amb les transmissions de diferents partits per BarçaTV i per les xarxes socials de la Barça Academy, que també emetran en streaming per a tot el món aquests partits:

Facebook:www.facebook.com/barcaacademy

Twitter:www.twitter.com/barcaacademy 

Instagram:www.instagram.com/barcaacademy 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut