Les entrades per veure rugbi al Camp Nou, a la venda

Les entrades per veure rugbi al Camp Nou, a la venda

Dragons Catalans i Wigan Warriors jugaran un partit oficial el 18 de maig a l’Estadi

El Camp Nou es transformarà en un estadi de rugbi. Les porteries es canviaran per tres pals més alts, la pilota rodona per una pilota ovalada, els jugadors del FC Barcelona pels jugadors dels Dragons Catalans i dels Wigan Warriors. Tota aquesta metamorfosi es viurà el 18 de maig (16.30 h) quan francesos i anglesos s’enfrontaran en partit de Super League.

Aquest matx de rugbi 13 correspondrà a la jornada 15 de la Super League; la competició europea més important en l’àmbit de clubs. Serà un vibrant matx en què els històrics guanyadors de la Challenge Cup 2018/18, els Dragons Catalans, i els campions de la passada edició de la Super League, els Wigan Warriors, es desafiaran per la victòria al temple del FC Barcelona.

Ara bé, no és la primera vegada que es veurà rugbi al Camp Nou. De fet, els Dragons Catalans ja van trepitjar la gespa de l’Estadi el 23 de setembre passat, quan van ser homenatjats, en el descans del Barça-Girona, per guanyar la Challenge Cup. A més, fa dos anys el Camp Nou va acollir el partit de rugbi de la final del top 14 francès entre el RC Toulon i el Racing 92. Aquell dia el coliseu blaugrana tenia els més de 99.000 seients omplerts. Tornarà el rugbi a omplir el Camp Nou? Adquireix la teva entrada per no perdre’t un espectacular Dragons Catalans-Wigan Warriors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut