Barça Femení – Bayern Munic: s’obre la retirada d’entrades anticipades online

Barça Femení – Bayern Munic: s’obre la retirada d’entrades anticipades online

Els socis tindran accés gratuït i la resta de públic pot adquirir els tiquets per 3 i 5 euros per al partit de tornada de les semifinals de la UEFA Women’s Champions League, el 28 d’abril, al Miniestadi

El FC Barcelona Femení – Bayern Munic, corresponent a la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions, es disputarà el diumenge 28 d’abril, a partir de les 12.00 hores, al Miniestadi. Els socis  i la resta públic que vulguin assistir-hi ja poden retirar les seves entrades anticipades a través de www.fcbarcelona.cat.

Des d'aquest dimecres, els socis del Club poden adquirir les seves entrades gratuïtament –una per carnet-, amb unes despeses de gestió de 1,50 €. Pel que fa al públic en general, des d'aquest dimecres pot comprar els tickets per 3 euros a la zona del Lateral i dels Gols i per 5 euros a la de Tribuna (també amb una comissió de gestió de 1,50 €).


En els propers dies també s’engegarà la retirada d’entrades a les taquilles del Boulevard del Camp Nou, segons disponibilitat. A partir de llavors, els penyistes podran obtenir els tickets gratuïtament (un per carnet) a les mateixes taquilles.

Cal recordar que totes les persones que vulguin accedir al Miniestadi, siguin de l’edat que siguin, hauran de tenir una entrada adjudicada.

El públic que assisteixi al Barça-Bayern amb vehicle particular tindrà la possibilitat d’aparcar-lo dins de les instal·lacions del Camp Nou. A partir de les 10 hores s’obriran els Accesos 7 i 14 de l’Estadi. A les 10.30 hores, noranta minuts abans de l’inici del partit, els aficionats ja podran accedir al Miniestadi.

Aquestes seran les segones semifinals de la història del Barça Femení. L’anada s’haurà disputat a Alemanya el diumenge 21 a les 18.00 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut