Juvenil A – OL: Classificats per a la tercera Final Four seguida! (3-2)

Els de Denis Silva defensaran títol a Nyon gràcies a un gol de penal de Marqués al minut 95

El Juvenil A ha certificat el seu bitllet per a la Final Four de Nyon –la tercera consecutiva-  després de superar, de forma increïble, a l’Olympique de Lió (3-2) en el temps afegit al Miniestadi. Els blaugrana han realitzat un gran segon temps, que els hi ha permès capgirar el marcador en només quatre minuts. Tot i l’empat francès al minut 89, un gol de penal al minut 95 de Marqués des dels onze metres ha culminat la remuntada.

El duel ha començat amb algunes imprecisions culers. Els francesos, molt sòlids en tasques defensives i amb una pressió molt elevada, han dificultat la sortida de pilota blaugrana. I en la primera ocasió de perill de l’Olympique de Lió ha arribat el primer gol obra de Ndicka Matam (0-1, min 11).

Empenta blaugrana

Tot i el gol encaixat, els de Denis Silva han agafat les regnes del duel. I han gaudit de dues grans ocasions en les botes d’Ansu i Orellana, aturades pel porter del conjunt del Ròdan. Malgrat el perill constant culer, el matx ha arribat al descans amb 0-1 a l’electrònic.

Decidits a remuntar

A la represa, els nois de Denís Silva han sortit disposats a capgirar el marcador. I al minut 56, a la sortida d’un córner, Monchu ha situat l’empat. Quatre minuts després, en una gran acció culminada amb una assistència del mateix Monchu cap a Ansu ha arribat el segon. En només quatre minuts, els millors del Juvenil A del matx, els de Denis Silva han recuperat la iniciativa al marcador (2-1).

Minuts finals d’infart

Però en la recta final del partit, en una transició vertical del combinat francès, Griffiths ha situat l’empat al minut 89 (2-2). L’àrbitre ha afegit cinc minuts i, en el 94, ha assenyalat un penal sobre Ansu. I ha estat Marqués qui, des del punt de penal, ha atorgat al Barça el bitllet per disputar la tercera la Final Four consecutiva a Nyon.

Juvenil A, 3
Olympique de Lió, 2

Juvenil A: Tenas, Sergi Rosanas, Mingueza, Sanz, Medina, Monchu (Nico, min 73), Orellana (Antonio Jesús, min 55),  Álex Collado (Peque, min 81), De La Fuente (Mortimer, min 73), Marqués i Ansu.

Olympique de Lió: Barcola, Minolien (Griffiths, min 87), Bard, Soumare (Devarrewaere, min 79), Caqueret, Rafia (Coly, min 79), Ndicka Matam (Da Silva, min 87), Kalulu, Thomas, Cherki (Gouiri, min 65) i Solet.

Gols: 0-1, Ndicka Matam (11’); 1-1, Monchu (56’);1-2, Ansu (min 60); 2-2, Griffiths (min 88); 3-2, p. Marqués (min 90).

Àrbitre: Dennis Higler ha amonestat a Monchu (2’), Ansu (68’), Marqués (82’) per part blaugrana i Ndicka Matam (26’), Coly (90’) pel conjunt francès.

Assistència: 1.162 espectadors al Miniestadi