El CVB Barça jugarà la semifinal de lliga davant l’Alcobendas

El CVB Barça jugarà la semifinal de lliga davant l’Alcobendas

Les blaugranes es van assegurar el segon lloc al superar l’Haro Rioja per 0-3 en l’última jornada de lliga

El Barça de voleibol femení ja te rival per a les semifinals del títol de lliga. Les blaugranes s’enfrontaran al Feel Volley Alcobendas en la primera eliminatòria del play off després de finalitzar la fase regular en segona posició.

Un lloc a la taula que el conjunt d’Hugo Gottuzo va certificar aquest cap de setmana al superar l’Haro per 0-3 (20-25/15-25/17-25). Amb aquesta victòria, les blaugranes finalitzen la fase regular amb 50 punts, dos més que l’Alcobendas i tres més que el La Laguna.

El factor camp serà per al Barça

Aquesta segona posició permet al conjunt català jugar els dos primers partits de l’eliminatòria a casa i per tant, les blaugranes tindran l’oportunitat de portar la semifinal a Madrid amb el 2-0.

L'eliminatòria, que es juga al millor de cinc, començarà aquest cap de setmana amb els dos primers partits: dissabte a les 18h i diumenge a les 17h. Els dos enfrontaments es disputaran a al pavelló de Can Noguera de la Garriga.

El masculí cau a Melilla

D’altra banda, el Barça masculí no va poder culminar la gesta i va caure per 3-1 a Melilla. La derrota condemna als de David Lorente al descens després de finalitzar la temporada amb 17 punts en les 22 jornades disputades.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut