Juvenil B – Girona B: Victòria de talent (3-1)

Els de Franc Artiga s’imposen al conjunt gironí en un partit que s’ha decidit a la segona part

El Juvenil B ha superat el Girona B (3-1) en una segona meitat molt entretinguda on s’han vist els quatre gols. Brian Peña, Jaume Jardí i Diego López han estat els artífexs del triomf blaugrana. Carlos Gallego ha debutat amb l’equip i ja són tres els cadets que han fet el salt al Juvenil aquesta temporada.

Inici molt tàctic

El matx ha començat amb imprecisions. El Girona ha cedit totalment la possessió al Juvenil B blaugrana, que ha intentat circular la pilota i moure l’equip rival. A falta d’ocasions clares de gol mitjançant el joc de peus, la primera situació de perill ha arribat a través d’un córner: Jaume Jardí ha servit des de la cantonada una pilota que s’ha enverinat i ha salvat, finalment, un defensa rival (min 25).

I el conjunt gironí, que no havia xutat a porteria, al final del descans ha tingut la millor oportunitat de la primera meitat. Un potent xut al travesser ha fet tremolar la Ciutat Esportiva però, afortunadament per als interessos blaugrana, el marcador no s’ha mogut i s’ha marxat al descans sense gols.

Es trenca el partit

L’escenari del partit s’ha desdibuixat a la segona meitat. Després d’una primera part molt tàctica, la segona ens ha ofert un ritme frenètic. Quan només havien transcorregut set minuts, Brian Peña ha enviat el fons de la xarxa una pilota que ha abaixat amb el pit Jaume Jardí (1-0, min 52). Amb els culers per davant en el marcador, el matx s’ha obert. Sis minuts després, el Girona ha tornat a posar el duel en taules des del punt de penal (1-1, min 58).

Ha reaccionat bé el conjunt de Franc Artiga. El talent blaugrana s’ha imposat de nou i Jaume Jardí ha executat un llançament de falta directe magistral per perforar de nou la porteria rival (2-1, min 64).

Per davant en el marcador, el Juvenil B ha calmat el partit, ha ajuntat més les línies i s’ha desplegat al contraatac. De fet, d’aquesta manera ha arribat el tercer gol. El jugador blaugrana Diego López ha lluitat una passada llarga amb el porter rival, que, finalment, s’ha endut i ha anotat a plaer el definitiu 3-1 en el minut 76.

El Girona no ha pogut reaccionar i el Juvenil B s’ha emportat, finalment, una victòria molt treballada. Amb aquest triomf, els barcelonins són tercers a 4 punts del líder i amb un partit pendent.

Juvenil B: Carrillo, Alegre (Anwar, min 84), Aschalew, Gallego, Balde, Soldevila (Domènech, min 75), Zacarías, Adrià, Jaume Jardí, Altimira (Àlex Rico, min 60) i Brian Peña (Diego López, min 71).

Girona B: Lluis, Eric (Ferran, min 3; Arnau, min 63), Pau, Nassim Othmane, Aitor, Unai, Oriol (Lorenzo, min 82), Alejandro Ariel, Aaron, Mateo (Camara, min 67) i Daniel.

Gols: 1-0, Brian Peña (1-0); 1-1, Mateo (min 58); 2-1, Jaume Jardí (min 64); 3-1, Diego López (min 76).

Àrbitre: José María Rodríguez Enrique. Ha mostrat tageta groga al blaugrana Soldevila (min 57) i al jugador visitant Oriol (min 53)