Dijous 31 d’octubre, últim dia per actualitzar el cens de socis

Dijous 31 d’octubre, últim dia per actualitzar el cens de socis

El 31 d’octubre finalitza el termini per a l'actualització de les dades de socis, un procés obligatori després de l'aprovació dels nous Estatuts

El FC Barcelona donarà per finalitzat aquest dijous, 31 d'octubre, l'actualització del cens de socis i sòcies que es va posar en marxa fa tot just un any amb l'objectiu de regularitzar i identificar la massa social del Club. La verificació i actualització de les dades de soci del FCB és un tràmit necessari per avalar la representativitat democràtica del Club.

Dues vies per fer el tràmit

Els que encara no han fet la gestió disposen dels últims dies per tramitar-la, ja que és imprescindible que es porti a terme abans del 31 d’octubre. El tràmit és molt senzill, i es pot fer venint personalment a l’Oficina del Cens, situada a l’interior de la Seu Social.

Per reforçar aquest servei, l'últim dia, el 31 d'octubre, les gestions es podran fer a l'Oficina del Cens i també a la Sala de l'Auditori de 10 hores a 20 hores.

Una altra opció és descarregar-se el formulari que podran trobar a la pàgina web del Club, emplenar-lo, afegir-hi una fotografia, imprimir-lo i enviar-lo per correu. Per donar fe de la signatura, s’ha de validar a través de notari, entitat bancària o qualsevol organisme públic. Poden fer-ho mitjançant aquesta opció tant els residents a Catalunya com els de fora.

Un cop tancat el procés d'actualització dels cens està previst que al mes de novembre s'estableixi la nova base de dades dels socis del FC Barcelona, i que a partir de desembre es creïn els nous carnets del 2014 amb totes les dades actualitzades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut