Sopar de celebració per la Lliga Asobal

Sopar de celebració per la Lliga Asobal

La secció d’handbol al complet va celebrar la 26a Lliga a l’Hotel Sofia de Barcelona en acabar el partit que assegurava el títol matemàtic

Quan va sonar la botzina final, el Barça Lassa d’handbol es convertia en el campió matemàtic de la Lliga Asobal 18/19. Era el 26è títol de la història de la secció, el novè de manera consecutiva, i l’equip ho va celebrar com cal. Un cop celebrat al Palau Blaugrana amb l’afició, la plantilla i l’'staff' al complet es van dirigir a l’Hotel Sofia de Barcelona per fer l’habitual sopar de celebració.

Allà es van sumar el directiu responsable de la secció, Jordi Argemí, el mànager esportiu, David Barrufet i els membres de la comissió esportiva Lluís Duocastella i Joan Balcells. Tots ells van celebrar amb l’equip un títol que és un premi a la constància i al sacrifici. El directiu Jordi Argemí, Xavi Pascual i Víctor Tomàs van adreçar unes paraules als presents, en què van destacar el mèrit que s’ha de donar al que està aconseguint l’equip, en aquest cas la novena Lliga Asobal consecutiva. A més, es van citar per a més endavant per poder celebrar més èxits d’aquí a final de temporada.

Declaracions de Jordi Argemí, directiu responsable de la secció:

“Aquest equip ha fet normal quelcom absolutament excepcional, guanyar tot el que es guanya any rere any. S’ha de donar molt valor al que s’aconsegueix”.

“Les coses no es guanyen perquè sí; es guanyen amb esforç i sacrifici diari”.

“Hi ha un gran reconeixement des de la Junta Directiva, sempre rebo molts missatges de felicitació dels companys de Junta”.

“Hem de posar en valor, a més dels resultats, la imatge que es dona d’equip. I parlem d’una dimensió que va més enllà dels jugadors”.

Declaracions de Xavi Pascual:

“Probablement la gent no doni valor al títol de Lliga perquè sembla que ens el donin, però quan un equip com aquest és capaç de fer allò que no ha fet mai ningú mereix tot el reconeixement”.

Declaracions de Víctor Tomàs:

“Donem les gràcies a tota la gent que no està a la pista però que ens ajuda tant. La seva feina és bàsica perquè aquesta secció funcioni tan bé”.

“Des de fa molts anys s’està treballant molt bé i els resultats així ho demostren”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut