El Benjamí A guanya la International Cup Villa de Posadas

El Benjamí A guanya la International Cup Villa de Posadas

L’equip d’Òscar Jorquera goleja per 6-0 al Real Madrid a les semifinals i supera al Sevilla a la final per 2-1 signant un torneig brillant

CADET A – NÀSTIC TARRAGONA
Un empat marcat per les baixes (1-1)

Empat a un entre el Cadet A i el Nàstic de Tarragona en el partit corresponent a la jornada 23 de Lliga al que l’equip blaugrana arribava amb moltes baixes. Carles Martínez fins i tot va alinear a tres cadets de primer any com són Diego Almeida, que forma part de la plantilla del Cadet A, i Juan Larios i Gavi, del Cadet B. Els nois de Carles Martínez es van avançar en el marcador al límit del descans, gràcies al gol anotat per Arnau Sola. El matx es va posar costa amunt quan al minut 58, l’àrbitre, en una decisió molt polèmica, va mostrar la segona targeta groga a Juan Larios que deixava el seu equip amb un jugador menys. Els culers van aguantar el resultat però, desafortunadament, quan faltaven només dos minuts pel final, els tarragonins van empatar amb un gol de Marc Grau. Tot i les taules, el Cadet A segueix liderant la competició amb 51 punts, quatre més que un Girona que té un partit menys. El següent partit es jugarà diumenge vinent a la Ciutat Esportiva contra la Damm, desè classificat.

Cadet A - Nastic Tarragona

 

CADET B – MARIANAO POBLET
Bona victòria per seguir líders (5-0)

El Cadet B es va imposar al Marianao Poblet per 5 a 0 en un partit on va destacar Ángel Alarcón, protagonista dels dos primers gols del matx, el primer de falta directa, en la primera meitat. El segon temps va seguir el mateix ritme que el primer. Desafortunadament pel jugador visitant Joel, es va introduir en la seva pròpia porteria el que significava el 3 a 0 pel Cadet B. Aleix Garrido i Jan Coca van acabar de completar una golejada de mèrit davant el cinquè classificat de la Lliga. Els nois de Sergi Milà segueixen líders en solitari i de moment guanyen el pols al Reus Deportiu. El proper compromís dels blaugrana és dissabte vinent al camp del Prat, vuitè classificat.

INFANTIL A – GIMNÀSTIC MANRESA
Reaccionen a temps per sumar el triomf (2-1)

Victòria important de l’infantil A davant el seu immediat perseguidor, el Gimnàstic de Manresa. Els nois d’Álex Urrestarazu es van emportar els tres punts gràcies als gols d’Amadou Balde i Íker Bravo. Tot va succeir en tres minuts de bogeria, entre el minut 67 i el 69, quan es van veure els tres gols del matx. Primer va ser Amadou i després va ser Íker Bravo qui va decidir que els tres punts es quedaven a la Ciutat Esportiva. El Nàstic de Manresa va marcar un minut després gràcies a un remat de cap de Mikael. Una gran reacció de l’equip blaugrana que amb aquesta victòria segueix a la zona alta de la classificació. El pròxim partit dels culers és dissabte 23 de març davant el Jàbac i Terrassa, dotzè classificat, altre cop a casa.

EF BASE CALAFELL – INFANTIL B
Triomf de mèrit  (0-2)

L’Infantil B va sumar tres punts d’or contra el quart classificat de la Lliga: l’EF Base Calafell que el situen a cinc punts del primer classificat, el Sant Ildefons, i que el refermen en la segona posició. El duel, corresponent a la jornada 22 de la competició regular,  va estar marcat per l’enorme igualtat entre ambdós conjunts i l’encert de cara la porteria local dels blaugrana. Aleix del Castillo, al minut 31 de partit, va obrir la llauna en un duel travat des del xiulet inicial. Amb un intercanvi de cops constants dels dos equips, Adrian va certificar el triomf blaugrana (m. 54) definint a la perfecció i segellant la victòria a domicili que els situa a cinc punts del primer classificat. El pròxim partit serà contra el Castelldefels, sisè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.  

ALEVÍ A – TORNEIG DE FALLES
Tercer classificats després de guanyar al Betis (4-1)

Els maleits penals van deixar a l’Aleví A fora de la gran final del Torneig de Falles disputat a Borriana. Els nois de Marc Serra van fer una primera fase perfecta on van superar als Salesianos (6-0), Rayo Vallecano (2-0) i Lugano (5-0). Al partit de quarts de final van guanyar per 3-1 al Real Madrid però a les semifinals van caure a la tanda de penals contra el Vila-real (7-8), després d’empatar 1-1 al final del partit. L’Aleví A va finalitzar en tercera posició després de superar al Betis per 4-1 al partit pel tercer i quart lloc.

ALEVÍ B – SANT GABRIEL
Segueixen imparables (11-0)

L’Aleví B continua el seu camí impol·lut a la competició. El passat dissabte, els nois de Jordi Pérez van guanyar de forma incontestable al Sant Gabriel (11-0), el cuer de la classificació. Fins a sis golejadors blaugranes diferents vam veure durant el matx. Lassana Diaby (3), Joel Escaler (3), Xavi Espart (2), Guillem, Jofre i Jan Martínez van ser els anotadors i principals protagonistes d’un matx plàcid pels culers. Amb aquest triomf, el Barça segueix líder i manté el pols amb l’Espanyol A, segon amb tres punts menys. El proper compromís dels blaugranes serà dissabte 23 de març davant la Fundació Badalona, novena classificada.

SANTFELIUENC – ALEVÍ C
Acaricien el títol de Lliga (1-10)

Golejada a domicili de l’Aleví C que va vèncer al Santfeliuenc el passat dissabte per 1 a 10 i que li serveix per acariciar el títol de Lliga. Tot i l’ampla victòria dels de Dani Horcas, el conjunt local es va avançar primer en el marcador al minut 4. No va ser fins al minut 10 quan els blaugranes van reaccionar i van acabar sumant deu gols en el caseller. Samakou Nomoko (3), Albert Vicens (2), Roger Casadevall (2), Arnau Marés, Guillermo i Antonio Fernández van ser els anotadors del partit per consumar el triomf. Amb aquesta victòria, l’equip blaugrana continua guanyant tots els partits de la Lliga i avantatja al Cornellà C, segon classificat, en 19 punts quan només queden 27 punts en joc. El proper enfrontament és dissabte 23 de març al camp del Sitges, catorzè classificat.

ALEVÍ D – MARTINENC
Pluja de gols blaugrana (8-0)

Triomf contundent de l’Aleví D el passat cap de setmana sobre el Martinenc. Els culers van obrir la llauna al minut 7 amb un gol de penal, que va transformar Broulaye. Adam va posar terra de per mig amb un gol al minut 21 que posava el 2 a 0 en el marcador. Però no va ser fins als dos últims temps on en deu minuts de glòria, els de Pau Moral van sentenciar el matx. Entre els minuts 42 i 51 van fer un total de sis gols, obres de Broulaye (3), que va completar el seu hat-trick, Nicolas, Adam (2), Àlex i Biel. L’Aleví D segueix com a líder destacat amb 20 victòries i només una derrota i nou punts d’avantatge respecte el Terlenka Barcelonista. El proper enfrontament serà el diumenge 24 de març al camp del CP Sarrià, cinquè classificat.

BENJAMÍ A – INTERNATIONAL CUP VILLA DE POSADAS
Campions golejant al Reial Madrid a semifinals i guanyant al Sevilla a la final (2-1)

Torneig impecable el que ha signat el Benjamí A d’Òscar Jorquera aquest cap de setmana a Còrdova. L’equip s’ha imposat a la final al Sevilla per 2-1 després de golejar al Real Madrid a les semifinals per 6-0. Un triomf contundent que arribava després d’una primera fase extraordinària on els petits blaugranes van guanyar al Còrdova (5-0), Lucecor (10-0), Puente Genil (7-0) i Sevilla (2-1). Al vuitens de final van superar a l’equip del San Alberto Magno (9-0) i als quarts de final es van desfer del Betis (2-1). Michal Zuk va ser escollit MVP del torneig i Arnau Luque va ser el pitxitxi.

BENJAMÍ B – EF MATARÓ
Bon triomf per fortificar el liderat (8-0)

Victòria solvent  del conjunt dirigit per Juan Antonio Gil contra l’Escola de Futbol Mataró (8-0) que els referma al liderat de la competició amb 63 punts, sis més que l’Espanyol A. Els blaugranes van sortir molt endollats al duel, decidits a buscar la porteria rival. Amb aquesta premissa, al minut 6 de partit Eloi Gómez va firmar la primera diana del duel. Sense baixar la intensitat de partit en cap moment i controlant la batuta del matx a través de la possessió de pilota els culers van estar molt inspirats de cara la porteria mataronina. Així doncs, un hat-trick d’Ismael Ziani, un doblet de Sergi Mayans i els gols d’Eloi i Fernando van encaminar el 21è triomf de la temporada que consolida el liderat. El pròxim duel serà el diumenge 24 de març a domicili contra  la Damm A, tercer classificat.

BENJAMÍ C – VILADECANS B
Segueixen sumant de tres en tres (13-0)

El Benjamí C continua intractable en el seu camí cap al campionat lliguer, i és que en les 21 jornades disputades fins aleshores els blaugrana sempre han consumat el triomf.  Aquesta vegada, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, contra el Viladecans B van firmar una còmoda victòria per 13 gols a 0. Amb el mode piconadora activat, els jugadors dirigits per Albert Puig, ràpidament van encaminar el matx cap al camí de la victòria. Al minut 16 de partit els culers ja guanyaven per un contundent resultat (4-0). A través de la gran efectivitat ofensiva blaugrana el Benjamí C va culminar un triomf més que el situa primer a la classificació amb 63 punts, vuit més que el Santfeliuenc B. Ruslan (4), Ebrima (4), Sergi, Daniel, Erik, Oriol i Guillem van ser els artífexs golejadors del combinat blaugrana. La jornada següent serà contra el Sant Joan Despí, quinzè classificat, a domicili.  

SANTS – BENJAMÍ D
Victòria molt important i de mèrit (0-3)

Victòria molt treballada del conjunt dirigit per David Sánchez davant el Sants, que només havia perdut dos partits a casa fins aleshores aquesta temporada. Marc va avançar als blaugrana al minut 19. Però el matx va ser molt igualat i no es va decidir fins als dos últims minuts del partit quan, Ignasi Bassas, primer, i seguidament Unai Jiménez van segellar la victòria. El triomf permet al Benjamí D seguir al capdavant de la classificació amb quatre punts d’avantatge respecte a l’Escola Gavà. El proper duel és dissabte 23 contra la Fundació Esportiva Grama B, dotzè classificat.

PREBENJAMÍ – SANTBOIÀ
Triomf per seguir a dalt (8-3)

El Prebenjamí blaugana va superar al Santboià, un rival de la part alta de la classificació, per 8 a 3, en un duel marcat d’inici a fi pel gran encert golejador.  Els de Dani Segovia van sortir amb molta solvència en el duel però els visitants disposats a puntuar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper no van posar les coses gens senzilles. Amb un empat a dos al marcador (m. 17) el partit es preveia igualat amb un intercanvi de cops constant. Però a partir d’aquest moment, va arribar la reacció culer. Un doblet de Dragos i un altre de Quim Cárcel en tan sols 22 minuts de joc van certificar el triomf pel conjunt local. Amb aquests tres punts, els blaugranes se situen segons a la classificació amb 53 punts a cinc punts del primer classificat; el Sant Andreu de la Barca. El següent partit serà diumenge vinent contra l’Igualada, tretzè classificat, a camp contrari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut