Un victòria de deu (1-4)

Un hat-trick de Leo Messi i una diana de Luis Suárez permeten al Barça arrodonir una gran nit i reforçar el liderat, tot i el gol de Loren

El FC Barcelona no afluixa i és més líder, augmentant la diferència respecte a l’Atlètic de Madrid fins als 10, després d’una gran victòria al Benito Villamarín contra el Betis (1-4). No ha estat fàcil a l’inici contra un conjunt que ha volgut pressionar molt la sortida de pilota blaugrana i tenir el control de la pilota.

Un bon partit dels blaugranes, que han vist una vegada més com la màgia de Leo Messi ha resultat decisiva amb un hat-trick espectacular del ’10’ culer juntament amb un gol de Suárez. La diana local ha arribat amb el 0-3 en el marcador i el Barça no ha afluixat el seu ritme i el domini fins a sumar la vintena victòria d’aquest curs.

Messi no perdona de falta directa

Amb el pas dels minuts, els blaugranes s’han fet amb el control del matx, tot i les arribades perilloses del Betis. En una bona combinació culer Leo Messi ha generat una falta a la frontal de l’àrea. Una acció que ha servit al ‘10’ blaugrana per demostrar la seva enorme qualitat. I és que Messi ha tret un míssil per superar Pau López per l’escaire de la porteria i situar el 0-1. El quart gol de falta de l’astre argentí, líder en aquest aspecte en les cinc grans lligues europees.

Ocasions per al Betis, però Messi decideix

El Betis ha reaccionat amb diverses arribades de perill, però la defensa sòlida dels d’Ernesto Valverde ha evitat l’empat. No valia perdre la concentració i el Barça ha tingut una gran ocasió per situar el 0-2. Una gran passada llarga de Ter Stegen per a Alba ha acabat als peus de Vidal, que ha enviat una gran passada a l’espai per Messi. El crac argentí ha servit la pilota a Suárez, però l’uruguaià no ha pogut rematar aquesta jugada de somni culer.

La fe i la constància culer han tingut la seva recompensa. Just quan els aficionats ja esperaven el xiulet del final de la primera part el Barça ha marcat el 0-2. Una gran passada de Luis Suárez a Leo Messi a l’interior de l’àrea ha servit per marxar al descans amb un bon resultat.

Suárez sentencia i Messi posa el llaç

A la represa el Barça ha liderat les millors ocasions del matx i Suárez no ha perdonat en un mà a mà contra Pau López. Un gol que ha posat el 0-2 i situa el davanter uruguaià igualat en gols amb Forlán com a màxim golejador de la Lliga.

Amb el triomf del Barça mig encarrilat, el Betis ha retallat diferències amb una diana de Loren, que ha enviat un xut ben col·locat lluny de l’abast de Ter Stegen. El Barça, però, no n'entén, de relaxacions i Messi ha posat el llaç a una gran nit culer i seva especialment. L’astre argentí ha firmat una obra d’art, enviant una vaselina des de la frontal de l’àrea. Una definició d’autèntic crac que ha tancat una nit rodona, de deu.