Messi iguala els 674 partits d’Iniesta amb el Barça

Messi iguala els 674 partits d’Iniesta amb el Barça

Després del duel contra el Betis, el ‘10’ culer es converteix en el segon jugador de la història del Club amb més partits

Lionel Messi segueix dinamitant tots els rècords del Club. Després de vèncer al Benito Villamarín davant el Betis (1-4), l’argentí ha igualat Andrés Iniesta com el segon futbolista amb més partits de la història del primer equip del FC Barcelona amb un total de 674. Recentment, el ‘10’ del Barça ja va superar en una estadística el manxec: en partits de Lliga a Can Barça. Ara Messi només té per davant Xavi Hernández en el rànquing de partits com a culer, a qui ha superat també contra el Betis en victòries vestit de blaugrana. 

Xavi, l’únic que aguanta el ritme del ‘10’

Així doncs, Messi deixa enrere a qui va ser el seu company d’equip durant 14 temporades. L’astre argentí ha anotat 591 gols en els 674 partits oficials que ha disputat fins a dia d’avui i ha aixecat un total de 33 títols. El repte de Messi ara és atrapar els registres del migcampista de Terrassa i encapçalar, també, una de les poques classificacions històriques que no lidera. A continuació, repassem el TOP-5 de jugadors amb més partits a la història del Barça:

mini_3200x2000-JUGADORS_MES_PARTITS_JUGATS_TOTAL-
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut