Barça Lassa – Movistar Estudiantes: Fortifiquen el liderat  (90-76)

Barça Lassa – Movistar Estudiantes: Fortifiquen el liderat (90-76)

Un gran tercer període dels de Pesic, amb 34 punts , dona el 19è triomf a la Lliga

El Barça Lassa ha superat el Movistar Estudiantes (90-76) al Palau Blaugrana, en el duel corresponent a la 23a jornada de Lliga Endesa. El partit ha estat marcat pel gran tercer període dels blaugrana, on han anotat 34 punts. Kuric amb 15 punts (3/4 triples) i Tomic amb 18 punts i 24 de valoració han estat els jugadors més destacats per part del conjunt culer.

El duel s’ha iniciat amb moltes imprecisions en atac i amb certs desajustos defensius dels blaugrana. Un estrident parcial de 0 a 9 favorable al conjunt madrileny ha provocat que Pesic hagués d’aturar el duel (min 3).  A la represa els visitants, amb més intensitat –i  amb un Gentile en estat de gràcia amb 10 punts–, han comandat el ritme del matx arribant-se al final dels primers deu minuts amb 10 a 22.

Reacció culer

En el segon assalt, a través del control del rebot defensiu, amb un plus més d’intensitat defensiva i circulant ràpidament la pilota en atac, ha arribat la reacció del Barça Lassa. Un contundent parcial de 15 a 5, capitanejat per Oriola i Claver, ha ajustat l’electrònic del Palau (25-27, min 16). En la recta final abans d’arribar al descans, l’intercanvi de cistelles entre els dos equips ha estat constant. Un triple de Singleton  ha situat per primer cop el Barça Lassa per davant (30-29), però, malgrat la reacció, s’ha arribat al descans amb el marcador en contra (36-39, min 20).

Màquina d’anotació blaugrana

A la represa els blaugrana han anotat 34 punts en tot el tercer període –han portat la batuta del joc. Amb un Ante Tomic decisiu en el joc interior –amb 18 punts i  24 de valoració– i amb unes molt bones defenses, el Barça Lassa ha capgirat el resultat (50-42, min 25).  A més, sota la direcció de joc d’un magistral Heurtel, els barcelonistes han recuperat la seva millor versió i han agafat el primer avantatge solvent en el duel (59-48, min 27). En el darrer tram, l’encert des del triple d’homes com  Kuric, Pangos o Singleton han estabilitzat l’empenta dels visitants (70-59, min 30).

En l’últim assalt els barcelonistes han sabut administrar la renda obtinguda del tercer període, sense abaixar la intensitat en cap moment. Els de Pesic han mostrat un joc alegre i han controlat el rebot tant ofensiu com defensiu que els ha permès acabar certificant el 19è triomf que els fortifica a la primera posició de la Lliga Endesa.

La fitxa tècnica

Barça Lassa, 90
Movistar Estudiantes, 76

Barça Lassa: Pangos (3), Blazic (11), Claver (7), Singleton (9) i Tomic (18) –cinc inicial– Ribas (6), Smits (8), Heurtel (4), Oriola (9) i Kuric (15).

Movistar Estudiantes: Cook (9), Brizuela (12), Gentile (16),  Caner-Medley (-) i Whittington (5) –cinc inicial– Clavell (18), Ludde (3), Vicedo (-), Suton (7), Grytsak (-) i Fotios (6).

Parcials: 10-22 /  36-39 (descans)  70-59 /  90-76

Àrbitres: Martín Bertrán, Rafael Serrano i Javier Torres han expulsat per dues faltes tècniques Gentile per part del Movistar Estudiantes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut