Cornellà UD – Juvenil B: Els atacs s’imposen a les defenses (4-3)

El Juvenil B no aconsegueix puntuar a Cornellà, en un partit amb moltes alternatives

Derrota del Barça en la jornada 25 de la Lliga Nacional Juvenil davant el Cornellà (4-3). El matx ha estat molt entretingut per a l’espectador, on s’han vist fins a set gols. Àlex Rico, Marc Faja i Jaume Jardí han anotat per als culers.

La primera meitat al municipal de Cornellà ha estat molt moguda i amb alternatives per a ambdós conjunts. Pablo ha avançat els locals, però els culers han aconseguit donar-li la volta al marcador gràcies a les dianes d’Àlex Rico i Faja. Gerard, però, ha tornat a posar el matx en taules abans del descans.

El guió del partit no ha canviat en el segon temps, en un partit on els atacs s’han imposat clarament a les defenses. Novament, Gerard ha posat per davant el Cornellà a la represa. No obstant això, el Juvenil B ha reaccionat bé i ha empatat dos minuts després amb una diana de Jaume. Desafortunadament per als blaugrana, quan faltaven poc menys de deu minuts per finalitzar el matx, Oriol ha decidit que els tres punts es quedaven a Cornellà.

Malgrat la derrota, els de Franc Artiga segueixen líders, amb un partit menys, a dos punts de la Damm que és precisament el proper rival.

Fitxa del partit

Cornellà: Guillem, Raúl, Aitor, Sergio, Domingo, Ot, Gerard, Rubén (Jaume, min 86), Pablo (Andy, min 72), Javier (Oriol, min 62), Martí Mateu.

Juvenil B: Ramon, Marc, Aschalew, Marc Faja (Íker, min 88), Adrià, Àlex (Roberto, min 85), Jaume, Brian (Anwar, min 45), Diego (Sergi, min 41), Oriol i Raül.

Gols: 1-0, Pablo (min 6); 1-1, Àlex Rico (min 14); 1-2, Faja (min 23); 2-2, Gerard (min 32); 3-2, Gerard (min 46); 3-3, Jaume (min 48); 4-3, Oriol (min 83).

Àrbitres: Carlos Albelda Barcena. Ha amonestat el local Aitor (min 26).