Dos anys de la vibrant remuntada davant el PSG

Dos anys de la vibrant remuntada davant el PSG

El 8 de març del 2017 el Camp Nou va viure una nit màgica de Champions amb el 6-1 davant l’equip francès

La història cal ser recordada. El 8 de març del 2017 va tenir lloc un esdeveniment que quedaria marcat amb lletres d’or a la memòria del FC Barcelona. El Barça, aleshores entrenat per Luis Enrique, havia de remuntar un 4-0 en el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions League. I amb un Camp Nou ple a vessar ho va fer: 6-1. Però la catarsi culer es va materialitzar en uns deu minuts finals màgics. Perquè en aquest curt període de temps els blaugranes van marcar els tres gols que permetien el pas a la ronda següent.

El gol de Sergi Roberto

Un dels artífexs que va fer tremolar els fonaments del Camp Nou va ser Sergi Roberto. El futbolista de Reus va anotar la diana que culminava una vibrant remuntada. Una nit que el jugador del planter sempre recorda. “Aquella nit no vaig poder dormir”, va explicar Sergi Roberto en una entrevista a Barça TV. Un sisè gol que s’ha quedat per sempre en l’imaginari culer i que està lluitant en les eliminatòries del Best Goal Ever, que busca el millor gol de la història del FC Barcelona.

Una nit plena de celebracions

Futbolistes, cos tècnic i aficionats no van deixar escapar l’oportunitat de celebrar un triomf històric, tant per al FC Barcelona com per a la Champions League -una remuntada sense precedents a Europa. L’eufòria es va desfermar un cop va arribar el xiulet final, i va durar fins ben entrada la nit. L’alegria es va escampar entre tots els blaugranes, després d’aquella històrica i màgica remuntada davant el PSG.   

Més enllà del partit

El FC Barcelona 6 - París Saint-Germain 1 va deixar una instantània per al record: l’espectacular fotografia de Lionel Messi amb aficionats culers. Una imatge que va enregistrar estadístiques de rècord a les xarxes socials del Barça. A més, aquell partit va ser el més comentat de l’any 2017 a Twitter. Una remuntada que compleix dos anys i que, sens dubte, ve de gust recordar.

MESSI - SANTI GARCES

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut