La remuntada contra el PSG, el partit més comentat de l’any 2017 a Twitter

La remuntada contra el PSG, el partit més comentat de l’any 2017 a Twitter

La xarxa social ha fet públiques les dades més destacades de l’any i el partit contra el conjunt francès al Camp Nou, amb el mític gol de Sergi Roberto, té una menció especial

A punt d’arribar al final del 2017, Twitter ha fet públic un repàs de l’any a través de les etiquetes més utilitzades, dels moments més comentats o dels usuaris que més han crescut. I, d’entre totes aquestes dades, es desprenen algunes interessants relacionades amb el FC Barcelona.

La més destacada és un moment històric per al Barça i per al futbol europeu: la remuntada contra el PSG (6-1). Aquest, precisament, ha estat el moment dels moments de l’any, ja que va ser el partit més comentat de la temporada, amb 6,1 milions de tuits.

De fet, la famosa foto de Leo Messi celebrant el gol de Sergi Roberto amb la grada del Camp Nou, que va captar el fotògraf del Club Santi Garcés, és ja la més viral de la història del Barça. A Twitter, aquella mateixa nit, la imatge va ser vista per més de 7,3 milions de persones, tot i que en un mes ja havia superat les 77 milions de visualitzacions. Entre el 8 i l’11 de març, i fruit d’aquest resultat, els nou comptes blaugrana a les xarxes (català, castellà, anglès, francès, portuguès, japonès, indonesi, àrab i turc) van sumar uns 162.000 seguidors.

Individualment, a més, també es pot destacar que Andrés Iniesta és l’espanyol amb més seguidors a Twitter, amb 20,2 milions, i ha superat el cantant Alejandro Sanz. Piqué, amb 17 milions, ocupa la tercera posició del podi. El central català, a més, és l’usuari més mencionat de l’any.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut