Madrid-Barça: arriba el quart capítol del Clàssic

Madrid-Barça: arriba el quart capítol del Clàssic

(20.45 h, Movistar Partidazo) Els blaugranes afronten el quart duel, el segon en una setmana, davant els blancs

De vegades, en la repetició es troba l’extraordinari. En el quart Clàssic del curs, el segon en una setmana, els de Valverde tornen a visitar el Santiago Bernabéu, aquest cop en matx de Lliga (20.45h, Movistar Partidazo). Després de l’adrenalina de la victòria en les semifinals de Copa (0-3) i de l’accés a la sisena final de Copa consecutiva, els de Valverde encaren aquest partit de Lliga amb l’objectiu de seguir ferms al capdamunt de la classificació.

Suárez, endollat davant el Madrid

El davanter uruguaià té entre cella i cella el Reial Madrid. El conjunt blanc és l'equip al qual ha marcat més gols amb la samarreta del Barça: un total d’11. I és que des de la seva arribada a l’estiu del 2014, Luis Suárez ha perforat la xarxa blanca cada temporada. Un encert selectiu que li permet superar Leo Messi en una estadística: el de Salto és el futbolista de tota la història que menys Clàssics ha necessitat, solament 13, per anotar 11 dianes. 

Reviu la seqüència del penal de Luis Suárez a l'estil Panenka, el seu darrer gol al Bernabéu

El Bernabéu, un escenari forà més que favorable

El Santiago Bernabéu s’ha convertit en un espai de celebració per als blaugrana. Perquè en l’última dècada el triomf del FC Barcelona s’ha tornat en rutina: amb el 0-3 a la Copa, els culers eleven a 10 les victòries assolides al camp del Reial Madrid. Si en aquests últims deu anys es miren els números a la Lliga, el Barça ha guanyat en set de les darreres deu visites. Així doncs, el Santiago Bernabéu ha deixat de ser un farragós obstacle.

En total el Barça suma 25 victòries al Santiago Bernabéu

El Madrid, l’etern rival més que conegut

Màxim golejador: Caldrà vigilar de prop un dels principals protagonistes blancs de cara a porteria. Benzema amb 11 gols és el màxim anotador del Reial Madrid a la Lliga. A més, el francès és un dels principals obstacles del Barça en l’objectiu de deixar la porta a zero al Bernabéu; és l’actual futbolista de la plantilla del Madrid que més gols ha celebrat com a local davant els blaugranes (6).

Entrenador: Solari. Els flash-backs ens recorden que l’actual entrenador blanc ha derrotat el Barça a la Lliga i al Bernabéu en una ocasió (4-2, curs 20047/05) i ha perdut en una altra (1-2, el 2003/04).

Classificació a la Lliga: el Madrid ocupa la tercera plaça a nou punts del Barça. D’aquesta manera, els de Valverde afronten un altre Clàssic amb molt de marge a la Lliga.

Ho sap tots sobre el Clàssic? Posa't a prova en el nostre ABC!

La convocatòria de Valverde

El tècnic del FC Barcelona ha decidit incloure en la llista per a aquest Clàssic de Lliga els  futbolistes següents: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Malcom, Lenglet, Murillo, Jordi Alba, S. Roberto, Aleñá, Vidal i Umtiti. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Todibo, Samper i Prince, i per lesió Rafinha i Vermaelen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut