Jennifer Hermoso i Bárbara Latorre: el pitxitxi més culer

Jennifer Hermoso i Bárbara Latorre: el pitxitxi més culer

Les davanteres blaugrana, amb 11 i 9 gols en 12 jornades, entre les màximes realitzadores de la Lliga

El FC Barcelona Femení és el màxim anotador de la Lliga amb 42 gols en 12 jornades. Jennifer Hermoso i Bárbara Latorre són les blaugranes més encertades en aquest inici de campionat, amb 11 i 9 dianes, respectivament. Les segueixen Alexia Putellas (5) i Patri Guijarro (4).

D’aquesta manera, Jenni comparteix el pitxitxi provisional de la Lliga amb l’atacant del Llevant Charlyn Corral i la valencianista i exblaugrana Maripaz Vilas. Tot seguit apareix un altre grup de tres jugadores amb 9 gols. Són Bárbara, la també exbarcelonista Sonia Bermúdez (Atlètic Féminas) i Nahikari Garcia (Reial Societat).

Jenni i Bárbara s’han convertit, doncs, en dues jugadores determinants en els esquemes de Xavi Llorens. La madrilenya és la referent de l’eix ofensiu, mentre que l’aragonesa, en la seva primera temporada al Club, s’ha destapat com una extrem amb olfacte golejador i una revulsiva de garanties.

La Lliga femenina es va aturar aquest cap de setmana i tornarà l’any que ve, el 9 i el 10 de gener. Llavors el Barça rebrà l’Oiartzun a la Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut