FC Barcelona – CF Villanovense: Sense sorpreses, cap a vuitens (6-1)

FC Barcelona – CF Villanovense: Sense sorpreses, cap a vuitens (6-1)

Les estrenes golejadores de Sandro, amb un hat-trick contra l’equip extremeny, Munir, amb dos gols més, i Alves classifiquen el Barça per a la següent ronda de la Copa del Rei, amb una victòria en un Camp Nou solidari

El campió segueix el seu camí a la Copa del Rei. Sense relaxar-se, amb un alt grau de concentració i amb ritme de joc ofensiu, el FC Barcelona ha superat el Villanovense al Camp Nou, després del 0-0 de l’anada, per ser el primer equip que es classifiqui per als vuitens de final de la competició. En una nit d’estrenes golejadores aquesta temporada, les dianes d’Alves i Sandro, que n’ha fet dos a la primera meitat, han començat a aplanar el camí de la victòria, mentre que dues més de Munir i la tercera de Sandro han acabat de sentenciar un equip extremeny que marxa cap a casa amb la satisfacció d’haver pogut marcat un gol a l’Estadi.

Sense pràcticament temps perquè els 67.703 espectadors presents arribessin a les seves localitats, rècord de les cinc edicions de la Diada del Soci Solidari, Dani Alves s’ha estrenat com a golejador aquesta temporada amb un xut potent des de més enllà de la frontal que ha sorprès el porter del Villanovense (1-0, 4’). A partir d’aquí, i ja fins al final, el Barça ha estat el dominador del joc, especialment durant la primera part, en què ha fet quinze xuts a porteria, cinc entre els tres pals. Dos d’ells, de Sandro Ramírez, que ha fet el segon i el tercer gol blaugrana, també per estrenar-se com a golejador durant aquest 2015/16.

La primera d’aquestes dues dianes, després d’aprofitar una errada del porter visitant José Fuentes, que ha cedit la pilota cap al canari que, amb un xut amb rosca, ha ampliat distàncies (2-0, 20’). Nou minuts més tard, i abans del segon gol de Sandro i el tercer del Barça, Juan Guarnido ha pogut celebrar un gol al Camp Nou amb un espectacular xut llunyà que s’ha colat per l’escaire (2-1, 29’). Però sense temps per assaborir-ho massa, Aitor s’ha inventat una excel·lent passada cap a Sandro, que ha recollit l’esfèrica i, pràcticament sol davant la porteria, s’ha mogut bé per rematar al fons de la xarxa (3-1, 30’).

Tres gols més a la represa

Un marcador que ha tornat a moure Munir, ja després del pas per vestidors, amb un gran gol de cap posterior a una bona centrada de Mathieu (4-1, 50’). D’aquesta manera, i com han fet Alves i Sandro, el davanter madrileny s’ha estrenat en l’apartat golejador aquest curs, en la segona ocasió clara que ha tingut, després que a la primera meitat enviés fora, però per poc, una bona vaselina (10’).   

Sense perdre la gana golejadora, però aixecant una mica el peu de l’accelerador, el Barça ha seguint inquietant la porteria de José Fuentes. Adriano i Vermaelen han fregat el cinquè, però ha estat Sandro el que ha celebrat el seu hat-trick, quan ha rematat des de la frontal un refús del porter, després d’una centrada de Samper (5-1, 68’). Més tard, en una jugada vertical del Barça, el canari ha posat la cirereta al seu partit amb una passada d’esperó cap a Munir, que ha fet el sisè (6-1, 75’) i definitiu gol de la classificació de l’actual campió de la competició cap als vuitens de final.

[[BOTOVERMELL::HIGHLIGHTS++FCB-VILLANOVENSE::https://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/detall/noticia/premium/video-highlights-fcbarcelona-villanovense-copa-del-rei-2015-16-camp-nou::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut